Hotspot: Albufeira – Portugal


Vegetarisch eten in het buitenland is nogal een ding. Toen ik in Portugal was deze zomer was uiteten gaan dus ook niet zo’n succes. De keuze was makkelijk omdat er maar één vegetarisch gerecht op het menu stond! Maar toen we op een gegeven moment in de taxi zaten kwamen we langs een heel klein gezellig caffeetje: Alfarroba café. Een klein veganistisch en biologisch restautantje én winkeltje!

“Een smoothie met blauwe bessen, aardbei én havermout graag!”

De kaart was niet heel groot, maar het restaurantje zelf was ook niet zo groot. Ik koos voor een grote smoothie met blauwe bessen, aardbei en havermout en daarnaast een ‘toast with peanut butter and maple syrup” – heerlijk! De smoothie vulde goed en was lekker stevig. De toast was nog warm en de pindakaas was dus smeuïg en zoet door de siroop. Ik had nog nooit van deze combi gehoord maar het is echt een heel erg goed idee, dat gaan we dus vaker terug zien hier op de blog 😉

Liefs,
Maartje ♥

Lees ook: een verfrissende zomerse maaltijdsalade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s