Pindakaas-kokos bananenbrood


Bananenbroden groeien als paddenstoelen uit de grond ๐Ÿ˜‰ Maar dan, nรฉt even anders! Je ziet ze overal, honderden verschillende soorten en elk weer met zo zijn eigen eigenschappen en structuren. Ik vind het heerlijk om met een bananenbrood te variรซren, het komt ook maar heel zelden voor dat ik twee keer dezelfde maak!

Dit recept heeft als basis – buiten de bananen om – pindakaas. Omdat ik fan ben. Een grote fan. Van pindakaas. Binnen 10 minuten staat dit broodje in de oven en binnen een uur kun je deze warm nuttigen met wat honing of NOG MEER PINDAKAAS!!!

Ingrediรซnten

  • 3 bananen
  • 100g speltmeel
  • 3 eieren
  • 20g kokos
  • 45g pindakaas

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil en snijd 2,5 banaan – de andere helft is voor bovenop het bananenbrood – en doe dit samen met de andere ingrediรซnten in een blender of keukenmachine, mix tot een glad geheel. Doe wat bakpapier in de bakvorm en giet het beslag er in. Snijd de overige banaan in plakjes en leg dit er bovenop. Zet het bananenbrood voor 45 minuten in de oven. Enjoy!

Liefs,
Maartjeย โ™ฅ

Lees ook: 3x de lekkerste ontbijt-pannenkoekjes!

7 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s