What to wear: while running

Hardloopkleding is zo ongeveer het leukste om te kopen! Er is tegenwoordig ook zoveel op de markt dat het de keuze niet makkelijk maakt, daarom heb ik een lijstje gemaakt met een aantal punten waar ‘hardloopkleding’ aan moet voldoen zodat je er fashionable uit ziet maar het ook praktisch is en je er lekker in kan lopen!

“Life isn’t perfect, but your outfit can be!”

#1
Zorg ervoor dat je schoenen zijn aangemeten of in elk geval goed passen! Foute schoenen is not done in de hardloopwereld en al helemaal not done voor je lichaam. Blessurevrij lopen is een must!

Tip: o.a. bij de Run2Day kun je schoenen op maat laten aanmeten. Eerst moet je een stukje voor rennen met een een speciale analyse kunnen ze precies zien welke schoenen bij jou voeten passen!

IMG_1018
Top, tight & schoenen: ASICS

#2
Zorg voor verkoelende kleding, denk aan losse shirtjes of hemdjes met gaatjes. Je kan natuurlijk ook alleen in een sportbeha lopen maar dat is iets te gewaagd misschien 😉

hmprod
Top: H&M

#3
Een sportbeha, een MUST! Voor iedere vrouw; groot, klein, lang, klein, dik of dun. Iedereen heeft een sportbeha nodig. De ene een iets duurdere en iets stevigere dan de ander misschien maar dat terzijde. Bovendien kan een sportbeha een outfit helemaal afmaken! Als een top een open rug heeft of doorschijnt zijn dit de kleine details die de puntjes op de i zetten!

asics-sport-bh-performance-black-l8nj1bre-2597-200x200_0
Sport beha: ASICS

#4
Een goed zittende, niet afzakkende, met vakjes gevulde tight mag NIET ontbreken in jou kledingkast! Een klein vakje voor een sleutel, een groter vaktje voor je mobiel en lekker stretching zodat die niet afzakt tijdens een run!

Ready to RUN?!

Liefs,
Maartje ♥

Lees ook: tips voor beginnende hardlopers!

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s