Halfmarathon training update

De vierde week van mijn trainingsschema is deze week begonnen. Duurlopen, korte duurlopen en interval trainingen wisselen elkaar af. Ik heb er vier weken over gedaan om de trainingen van de afgelopen 3 trainingsweken te voltooien, maar daar is het vakantie voor toch?!


Tot nu toe is het goed verlopen. Omdat ik op vakantie was was het wel wat lastiger dan normaal om ‘te trainen’. Ik heb elke keer in een andere omgeving gelopen, maar elke keer over de heuvels. Ik heb nog geen vlakke trainingen gehad en dat maakte het zwaar! Waar ik thuis een gemiddelde snelheid van 12 km/h liep liep ik nu met moeite 11 km/h. OkΓ©, lekker belangrijk zul je denken, maar voor mij werkte het dus niet erg motiverend. Uiteindelijk toch nog genoeg gerend om op schema te blijven πŸ˜‰

De komende weken zullen nog wel chaos worden, ik heb nog een introductie week van de universiteit, ik moet nog een kamer vinden in Amsterdam en daarna dus verhuizen! De komende weken zijn dus een beetje chaotisch maar ik pak gewoon elk moment dat ik heb om lekker een rondje te lopen! Op instagram en op strava zal ik mijn rondjes blijven delen en ik ga een paar keer een update doen. I’ll keep you posted!

Liefs,
Maartje β™₯

20% korting op ASICS.com? Gebruik dan onderstaande code! Geldig op het gehele assortiment, niet geldig in combinatie met andere acties

FRNL-20

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s