Ja maar, jij rent zo snel!


Het delen van de rondjes die ik ren doe ik graag, en een beetje opscheppen over een snelle loop stiekem ook. Puur omdat ik er trots op ben wat ik heb bereikt in al die jaren dat ik al rondjes loop. Wat ooit begon met een rustig en gezellig kletsrondje met mama is uitgegroeid tot mijn favoriete rondje waar ik op snelheid elke bocht ken en precies weet welke boom waar staat. Ook zonder GPS weet ik hoever ik ben en hoe lang ik er nog over doe om thuis te komen. Mijn punt is: ‘don’t compare your number one to another’s chapter ten.’

Ik heb een aantal berichtjes gekregen van meiden die door onder andere mijn foto’s zijn begonnen met hardlopen, geweldig! Dat is zo gaaf om te horen, maar het volgende wat ze zeggen is meetal: ik ben alleen lang niet zo goed als jij bent, hoe word ik beter? Als ik dit lees ben ik even stil, net zo goed als ik? Ik ben ook maar een meisje die rent. Best vaak de laatste tijd. Ik ben in training om beter te worden, om verder te kunnen rennen, om betere tijden neer te zetten. Maar er zijn zoveel mensen die beter zijn dan ik, die mijn snelle duurloop een rustige herstel training noemen. We zijn allemaal verschillend, met eigen trainingsdoelen en eigen challenges. Wat ik probeer te zeggen is: ren voor jezelf! Jij bent de enige die jezelf kan verbeteren en de enige waarmee jij je mag vergelijken.

Zo, dat was de wijze les van vandaag 😉 Dus… Wat zijn jou doelen? Een gezellig rondje rennen? Een groter rondje rennen of juist sneller lopen op de kleinere afstanden? Deel jou doel met #nextstep en have fun!

Liefs,
Maartje ♥

lees ook: mijn #nextstep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s