Blijf altijd dicht bij jezelf

BEE_0385
 Foto door: Leendert | @my_life_in_Amsterdam

Misschien heb je de laatste tijd wel gemerkt dat ik minder blogs online gooi, er minder receptjes op mijn instagram staan er er vooral veel persoonlijke foto’s, ontbijtjes en hardloopselfies worden gepost. En ik ga je in deze blog precies uitleggen waarom dit zo is en wat er gaat veranderen.

Het begon eigenlijk een paar weken terug toen ik op mijn Facebook een bericht ontving met de tekst:

Waar blijven de receptjes…of verander de site naam naar gezond hardlopen… jammer

Ik schrok hier eigenlijk wel van. Stiekem wist ik dat ze gelijk had, ik was veel minder bezig met receptjes en veel meer met mijn persoonlijke doelen die de afgelopen tijd veel meer hardloop gericht waren (zoals de halve marathon en de dam tot damloop). Er waren op dat moment twee dingen die ik kon doen:

  1. Als een gek nieuwe receptjes gaan verzinnen en uitwerken en zo zorgen dat ik voldeed aan wat mensen van mij verwachten.
  2. Of ik kon het gewoon even laten en dicht bij mijzelf blijven, doen wat op dat moment goed voelt.

Ik koos voor het laatste. Of dat slim was? Geen idee. Of ik me er goed bij voelde? Ja. Soms moet je voor jezelf kiezen boven de druk die andere op je leggen. Ik had het even nodig, even een pauze van alle verwachtingen en even geen stress om nieuwe blogs die online MOESTEN. Natuurlijk kriebelde het wel een beetje, ik wilde heel graag nieuwe receptjes maken, uitwerken en lekkere dingen op de foto zetten, het was alleen gewoon even niet haalbaar.

SONY DSC
Foto door: Lisanne | @lisannevdbr.photography

Ik ben de afgelopen 2 maanden 2 keer verhuist, ben aan een studie begonnen, heb nieuwe vrienden gemaakt, heel veel nieuwe mensen leren kennen en ontzettend veel indrukken opgedaan. Er waren zoveel prikkels van buitenaf dat ik dat nodig had om even te verwerken, even rust in mijn hoofd (en ja, dat deed ik met behulp van Netflix), maar dit gaf mij wel de rust die ik nodig had. Nog steeds is niet alles klaar, ik heb bijvoorbeeld nog geen lampenkap, een bureau stoel (of überhaupt een stoel ;-)) en het is nog een beetje kaal. Maar het begin is er en ik heb een plekje gevonden waar ik me thuis voel. Dat is op dit moment het belangrijkste.

Maar nu dus weer even terug naar mijn blog, want er komen weer NIEUWE RECEPTJES aan! En heeel veel nieuwe blogs! Ik heb bij mijn ouders thuis alle apparatuur staan (blender/keukenmachine/ingrediënten) maar dat wordt geregeld. Ik ben daar in de weekenden dus dat betekend dat er sowieso één keer per week een receptje online komt. Verder wil ik iets meer gaan bloggen over trends/fashion en over hardlopen (omdat ik dat gewoon super leuk vindt en dat graag aan jullie wil over brengen!), ook komen er iets meer persoonlijke blogs online. SPANNEND!

Zo, dat was weer een heel verhaal. Ik hoop dat jullie het snappen en heel erg uitkijken naar mijn komende blogs 😉 Ik hoor het ook graag als jullie nog input of ideeën hebben voor blogs zodat ik die kan uitwerken. Nog een hele fijne maandag allemaal en go after your dream no matter what others might think.

Liefs,

Maartje

SONY DSC
Foto door: Lisanne | @lisannevdbr.photography

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Ilse schreef:

    Helemaal mee eens gewoon jezeld blijven!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s