My week in a story #1

Elke dag een story, wat deed ik deze week?

Maandag:

Maandagochtend had ik college, in de avond ging ik naar de sportschool; hardgelopen & armen getraind! Deze boomerang ging nog net, het kopje thee wat ik die avond dronk vonden mijn armen iets minder leuk 😋

Dinsdag:Dinsdagochtend had ik college, daarna ben ik de stad in geweest met een vriendin en daarna had ik de eerste dag van mijn nieuwe baan! Via een uitzendbureau mag ik in verschillende hotels in Amsterdam werken, vandaag stond Mövenpick op de planning!

Woensdag:

Uitslapen. Heeel fijn! Daarna college & sporten. Ohja, en daarna werken. Jup, mijn week is echt heel variërend 😋. Het Koninklijk Theater Carré op het programma. Ja, dat is 6,5 uur op pumps lopen. En ja, ik heb nog steeds blaren op mijn tenen. Was leuk.

Donderdag: Vandaag stond de wekker op 05:34. Ja, ik ben er zo een. Om 06:00 zat ik op de fiets, om 7:00 begon mijn shift. Het voordeel van werken in een super deluxe hotel restaurant is dat de lunch ook super deluxe is 🤩. Toen ik thuis kwam heb ik lekker genetflixt (ik wil dit werkwoord graag introduceren) & in de avond een lekker avondje met vrienden, kerstliedjes en pizza.

Vrijdag: Weer een vroege shift in het Pulitzer Hotel. Vandaag was ik om 14:00 klaar en om half 3 zat ik in de trein naar huishuis (huis = mijn kamer in Amsterdam, huishuis = huis van mijn ouders waar ik de weekenden spendeer). Er staat helemaal niks op de planning behalve een date met mijn grote vriend: Netflix. Ohja, en mijn bed. Na twee korte nachten heb ik dit wel verdiend.

Zaterdag: Vanochtend ging ik voor een run! En hoe erg ik er ook tegenop keek, hoe koud het was en hoe mistig ook. Ik ging! En ik was nog geen 10 minuten onderweg en toen was ik zo blij dat ik was gegaan. Zo’n typisch gevalletje:

The best runs comes on days you don’t feel like running.

Maar dus, thuis. Lekker geluncht en de rest van de dag heb ik aan mijn surprise gewerkt want morgen vieren wij PAKJESAVOND met de familie 😌💞.

Zondag: Vanochtend kon ik uitslapen, daarna bakte ik mijn favoriete bananenbrood en maakte we het huis klaar voor een gezellige middag en avond met de hele familie!Pakjesavond! Mijn surprise waren verschillende mooi versierde yoghurtbakjes, #instaproof! En mijn cadeau was een super motiverende scheurkalender van Dear Good Morning! Nu lekker vroeg slapen, morgen weer een nieuwe week!

Liefs,

Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s