My week in a story #2

Deze week was druk, veel gezelligheid en een lange nacht! Benieuwd naar mijn afgelopen week? Lees maar mee!

Maandag stond ik al vroeg op, in de trein naar Amsterdam. Aan de studie, naar college en weer door met leren. In de avond deed ik een lesje Xco, daarna weer terug naar het huis van mijn ouders. Morgenochtend gaat de wekker vroeg, want ik ga iets heel leuks doen!

De wekker op half 7, in de auto gesprongen en op naar een basisschool in Utrecht om het leukste kinderfeestje te beleven! Toen ik thuis kwam na een lange ochtend besloot ik mijn gympen te verwisselen voor hardloopschoenen en rende ik nog 8 kilometer! Daarna ging ik uitgebreid gourmetten met mijn ouders, een hele gezellige en geslaagde dag dus!

Woensdag ochtend weer in de trein naar Amsterdam, ik had college. Na college meteen op de fiets gesprongen om te werken. Na 9 uur lang glühwijn schenken en een 3 gangen diner uitserveren mocht ik naar huis om lekker te slapen!

Yes, de wekker stond weer vroeg! Dit keer om mijn wiskunde bij te werken, over anderhalve week een tentamen en die oefeningen maken zich niet vanzelf! 😅 Daarna een college gevolgd, op de fiets naar de sportschool en een rondje gerend (lees: op de loopband rennen want het regende pijpenstelen buiten!). Ik rende 5 kilometer in 22 minuten! Een lekker tempootje al zeg ik het zelf! 😋 Daarna met de studievereniging op naar TILBURG! Om half 4 ’s ochtends had ik mijn bed gevonden om lekker te slapen, en morgen mag ik lekker uitslapen!

Vrijdag werd ik lekker laat wakker, serie gekeken en daarna naar werk. Maar een half uur fietsen door de sneeuw storm was niet het beste idee 😂. Koud en nat, toch lekker wezen werken. Een kerstdiner serveren, het was prachtig en de sfeer was bijzonder! (Foto staat als header van deze blog). Ik was om half 3 thuis. Ja ’s nachts ja. Het was weer een lange avond.

Zaterdag vierde we sinterklaas met het Asics Frontrunner team! Eerste een stuk door de regen gerend en daarna zijn we heerlijk verwend door Sinterklaas en zijn Pieterbaas! Het was een heerlijke dag!

Liefs,

Maartje

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Ilse schreef:

    Super leuk om dit te lezen! Heel leuk bedacht , in a story.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s