De lekkerste choco ontbijt pannenkoekjes met granola!

Het is weer weekend, halverwege deze sprookjesachtige maand en dus tijd voor een feestelijk ontbijtje! Ik gebruikte Teff, als je geen idee hebt wat het is kunnen het het beste met havermout vergelijken maar teff is nog veel gezonder! Zeker voor sporters! Verder gebruikte ik cacaopoeder, een beetje mezelf verwennen 🙃 en granola voor de bite! Lees je mee?

Ingrediënten:

  • 125g teff pannenkoekenmix
  • 1 ei
  • 250mL (plantaardige) melk
  • 1 scoop eiwitpoeder
  • 1 el cacao poeder
  • 2 el honing
  • Kokosolie om in te bakken

Topping: 1 mandarijn, handje granola (@eatnatural_nl), 3 el Griekse yoghurt en honing

Bereiding: mix alle ingrediënten (behalve toppings) in de blender of keukenmachine tot een glad beslag. Zet de pan op het vuur en laat de kokosolie smelten. Pak een lepel en schep 1 el beslag in de pan per pannenkoekje. Je kan in een grote pan dus 5 á 6 pannenkoekjes tegelijkertijd bakken! Draai ze na 2 minuutjes om, zorg dat beide kanten een beetje bruin zijn. Alle pannenkoekjes klaar? Leg ze op een mooie bord en top met de verschillende toppings!

Liefs,

Maartje

<<<<<<<

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s