My week in a story #3

Het was me weer een weekje hoor! Geen colleges, werken op pumps, heeeeul veel thee en overspoeld door matrixen en vectoren! Dit was mijn week, lees je mee?

Maandagochtend in de trein naar mijn kamer in Amsterdam. Ik zou een cursus ‘sportmassage’ hebben, maar door de onvoorspelbaarheid op de weg was die afgezegd. Het werd dus een middagje leren (volgende week weer tentamens) met een kopje thee (of twee) (of drie) (stiekem wel meer) #theeleutje en een heerlijke snack! In de avond dook ik nog even de sportschool in.

Dinsdagochtend, de wekker stond vroeg. Ontbijtje maken, even langs de Hema voor een panty en door naar werk! Ik mocht vandaag in het Amstel Hotel een shift draaien 👌🏼. Ik was lekker vroeg (lees 18:00) weer thuis, precies op tijd voor mijn vega hapje en de finale van ‘het perfecte plaatje’!

Woensdag. Vandaag besloot ik eerst even te gaan studeren, daarna een break met een rondje rennen (lees: ‘even’ 20 kilometer door langs de weilanden ten zuiden van Amsterdam gehuppeld met een prachtig wit uitzicht) om vervolgens nog even door te gaan met studeren. Daarna kwam mijn vriend langs en gingen we lekker een hapje eten & Netflix kijken (wel verdiend na drie drukke dagen!)

Donderdagochtend, de wekker stond vroeg want ik ging nog even leren, verrassing!!! Nee dus. Maar oké, daarna nog even mijn upper-body getraind (lees: spierpijn in mijn benen, dus dan maar de rest trainen). Daarna vierden we Sinterkarsennieuw, ja je lees het goed, met mijn lieve lieve commissie. De mooiste gedichten en de gekste cadeaus gingen over tafel. Het was een mooie avond.

Vrijdag, uitgeslapen!! Daarna aan de studie want vanavond mogen we weer lekker rennen! Er stond een zelf georganiseerd (samen met deze chicks van Asicsfrontrunner onder leiding van Petra Kerkhoven) op de planning! Met lichtjes én een heleboel gezellige sportievelingen die met ons mee liepen! Met deze prachtige nieuwe light-show collectie van ASICS kon je ons in elk geval wel goed zien 😋 Daarna lekker naar huis en vroeg slapen, het was me weer een daggie!

Zaterdagochtend, wekker stond vroeg. Ik bakte deze overheerlijke pannenkoekjes als ontbijt, dook mijn studie boeken in en mocht daarna de hardloopschoenen weer aan! ☃️ Deze keer rende ik samen met mijn ouders 2,6km door het dorp met nog zo’n 80 andere kerstmannentjes en kerstvrouwtjes! En ja, we hebben allemaal zo’n mooie medaille verdiend!

Liefs,

Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s