My week in a story #4

Deze week deed ik mijn tentamens, rende ik 5 PR’s & genoot ik van deze heerlijke donkere dagen voor kerst! Lees je mee?

Maandag

Vandaag ging ik al vroeg naar Amsterdam om mijn wiskunde nog even door te nemen, om 15:15 had ik namelijk tentamen! Met een kopje thee (of 20) en mijn fruit-hapje kwam ik de dag wel door πŸ˜‹ Na mijn tentamen besloot ik nog even de sportschool in te duiken, relaxen en even bewegen na een dag stil zitten!

< strong>Dinsdag<<<
daag de hele dag vrij, nouja vrij.. ik mocht de hele dag met Mn neus in de boeken uiteraard! Maar eerst.. ONTBIJT! πŸ‘ŒπŸΌ In de middag besloot ik mijn benen even te strekken en een luchtje te gaan scheppen. Ik rende ΒΌ marathon als voorbereiding op de halve zaterdag! Daarna kroop ik lekker vroeg Mn bedje in.

Woensdag Weer een dagje met Mn hoofd in de boeken. En uiteraard ook nog even een beetje gechilled in de sportschool πŸ™‚ Mijn favoriete workout oefeningen heb ik trouwens in een filmpje gezet, perfect om tussen al deze gezellige feestdagen even jezelf in het zweet te werken! Bekijk hem hier! Donderdag Ik ging voor een korte langzame run donderdagochtend, want daarna: TENTAMEN! En daarna: VAKANTIE! We sloten de tentamenweek af met een hele gezellige borrel met al mijn studiegenootjes, dit hadden we zoo verdiend! 🍻

Vrijdag Na een korte nacht & een katerontbijtje besloot ik mijn kamer grondig te reinigen. Want ik ga lekker twee weekjes thuis spenderen (lees: niet in mijn kamer maar met mijn familie) 😊 Toen ik thuis kwam lagen er allemaal pakjes op me te wachten, Christmas came early this year! Met onder andere deze heerlijke warme wintertrui van NA-KD. #nonspon, helaas. Haha!

Zaterdag Vandaag was DE DAG! Samen met mama liep ik in Linsschoten de halve marathon, lees hier het hele race verslag. Met 5 PR’s en een prachtige medaille was het tijd om naar huis te gaan, nog even na borrelen (met appelsap πŸ˜‹ #recovery) met het hardloopclubje, die ook allemaal gelopen hebben, van mama. Daarna met den kerstfilm & een kopje thee op de bank met de beentjes omhoog!

Liefs,

Maartje

Ps. Nog even een fotootje van mijn lekkerste ontbijtje deze week πŸ˜‹

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s