My week in a story #5

Deze week was één groot feest! Want, KERST!!! 🎄 Heerlijk gegeten, tijd met mijn familie doorgebracht en lekker uitgewaaid op Texel met mijn lieve vriendje 🌬

Maandag 1e kerstdag, na een HIIT workout de hele dag met mama in de keuken gestaan om een heerlijk vier-gangen kerstdiner te bereiden! Deze avocado met geitenkaas was ons voorgerecht! 😏 (recept komt uit de Allerhande)

Dinsdag 2e kerstdag. De wekker stond vroeg zodat ik deze heerlijke chocolade taart nog kon bakken (recept van Rens Kroes) en nog even een kleine workout kon doen voor het grote vreetfestijn begon! We gingen naar opa & oma (lees: bijna 2 uur rijden naar de andere kant van het land 🚗💨) met de héle familie! Een heerlijke dag!

Woensdag Een selfie op de boot naar TEXEL! Lekker met z’n tweeën na twee drukke dagen. De reis was best lang maar het hotel maakte alles goed, lekker ontspannen!

DonderdagIk begon de dag met een run, daarna wandelde we over het strand en lunchte we in een strandtentje met een heerlijke uitsmijter, een warme chocomelk en een spelletje uno! 😋 Daarna nog even het dorpje in geweest en lekker uiteten met Kaasfondue en Texels bier 😏

Vrijdag Vandaag lekker een stukje wezen fietsen naar een uitkijk puntje, zometeen nog even de stad (lees: den Burg, de grootste plaats hier op Texel bestaande uit 4 grote straten)!in en daarna pizza bestellen 😊 Morgen helaas alweer naar huis, maar deze Weel was GESLAAGD!

Liefs,

Maartje

Ps. Wij gaan nog even monopoly spelen die we net gekocht hebben 😏♥️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s