My week in a story #6

Deze week begon knallend, en met als klap op de vuurpijl sloten we de vakantie af met een filmpje in de bios en een Netflix avondje! 😋

Maandag

Geen instastory, maar met een Snapchatstory luidde ik het nieuwe jaar in (ik postte deze daarna ook in mijn insta-story hoor, don’t you worry!! 😉). Een heeerlijk avond gehad met vriendinnen en vrienden en natuurlijk mijn allerliefste vriendje! Dit blijft een moment om met zn alle te vieren & lekker te genieten!

Op maandagochtend, na dat ik zo’n 3 uur had geslapen, ging ik met mijn ouders en mijn zusje op vakantie! Jeeeeeeh, 8 uur in de auto zitten met mijn brakke kop.. haha!

Dinsdag

Brakheid was over, tijd om eens te kijken of we nog kunnen skiën! Het was niet heel koud, de pistes waren soms best groen en het ski gebied was 10km. Na een uurtje elke piste twee keer gezien maar toch hebben we een heerlijke dag op de latte gestaan! #teamski!!

Woensdag

Ik werd wakker. De wind stond op standje lekker-hoog, de regen dacht: vandaag zijn we een soort mengelmoesje tussen hagel en sneeuw en de weg besloot even flinke haarspeld bochten met nogal wat hoogte verschillen te hebben! 2 kilometer omlaag, 1 kilometer vlak en 2 kilometer omhoog! Helemaal natgeregend en voldaan kwam ik weer terug in ons hotelletje, de rest van de dag lekker spelletjes gespeeld en gechillt.

Donderdag

Ontbeten met avocado, daarna weer naar huis. Een lange dag in de auto, dit keer zelf ook nog zo’n 250km gereden. In de avond sloot ik deze heerlijke week af met vriendinnen in de bios: PITCH PERFECT 3!

Vrijdag

Vandaag was mijn chill dag. Netflix gekeken, ook nog even gestuurd en frietjes gegeten en verder eigenlijk niks. Happy Friday!

Liefs,

Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s