My week in a story #7

Een week van Hot naar her gereisd, een vlog opgenomen & twee shoots gedaan!

Maandag

Het begin van een goede week, vol leuke dingen! Het starte al met deze heerlijke pompoenpizza als lunch, daarna in mijn eendje (🐥) gestapt om oliebollen, prosecco, kerstboompjes en lichtjes te verplaatsen naar de universiteit. Morgen mag ik voor alle studenten Bewegingswetenschappen namelijk een nieuwjaarsborrel organiseren!

DinsdagEerst nog even college volgen, daarna alles opbouwen voor de nieuwjaarsborrel samen met mijn lieve commissie. Dat was dus eigenlijk mijn hele dag, haha!

Woensdag

Na college de hardlopers aan en een stukje rennen! Gister was ik niet helemaal fit en ik besloot na een goede nacht van ruim 10 uur slaap alle beetjes ziekteverwekker, die nog in mijn lichaam zaten, eruit te zweten! Een lekkere warme douche erna en een avondje NIKS! Heeeeeerlijk!

Donderdag

Vandaag heb ik de hele dag GEVLOGD (oké, is dit een woord?! Haha!) En die kan je hier bekijken! Wat vind jij? Vaker een dag/week vlog doen?

Vrijdag

Vandaag pakte ik de trein en stapte ik een halte eerder uit dan normaal: UTRECHT! Ik rende samen met Monique (@runningwithmo) 6km en had daarna een shoot met Lisanne! Een heerlijk drukke dag dus!

Liefs,

Maartje

Foto by Seth met Petra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s