My week in a story #8

Een weekje vol chaos! Hah! Soms heb je van die dagen toch? Wel veel leuke dingen gedaan en optimaal genoten!

(Blauwe) Maandag

Nog helemaal ondersteboven van de halve marathon van zondag sprong ik weer in de trein naar Amsterdam. Het was weer maandag en er was dus gewoon weer college. Mijn laptop had er helaas geen zin meer in, ging gewoon niet meer aan! Langs de Apple store: “kom vanavond maar terug”. Zo gezegd zo gedaan, eerst lunchen, samen met Petra. Ik kreeg haar oude hardloophorloge, zo ontzettend lief! Daarna had ik een sportmassage-workshop geregeld vanuit de studievereniging, dat was een hele toffe ervaring! In de avond toch maar weer terug naar de Apple store, na 3 kwartier allerlei trucjes uitgeprobeerd te hebben was het antwoord: “helaas mevrouw, we kunnen niks voor u betekenen. De laptop is al te oud en gaat niet meer werken.” Nou, lekker is dat! Snel slapen, snel morgen!

Dinsdag

Met de laptop van mijn zusje ging ik maar weer aan de studie (18361910x thanks Wil! ♥️). Ik volgde een lesje Xco en ik zette een heeeule toffe winactie online! Deze dag was al een stuk productiever dan gister, haha!

Woensdagvandaag besloot ik een rondje te gaan rennen met mijn nieuwe sporthorloge! Wat is die fijn! Geen hartslag, wel gps en dat is eigenlijk alles wat je nodig hebt! De tijd, de afstand en de snelheid, ideaal! ‘S avonds had ik een gala, lekker opgetut met de meiden en zo gingen we als prinsesjes naar het gala.

DonderdagVandaag… tsha, wat ik heb ik gedaan? Eigenlijk niks! Haha! We zaten vast in Amsterdam (hé, wat vervelend nou), geen treinen, veel storm & dus lekker lang in bed gelegen en gechillt. Ohja, ik heb ook nog een nieuwe laptop gekocht, kon mijn zusje haar eigen weer gebruiken ;-).

Vrijdagpapa en mama zijn 13 jaar getrouwd. En voor de snelle rekenaars: ja ik was dus op hun trouwerij 😉 ik had een afspraak met iemand van de NutriNinja voor de winactie en ik rende mijn vaste rondje (met mijn nieuwe horloge uiteraard!) Daarna lekker uiteten met papa en mama – optimaal genieten!

Liefs,

Maartje

foto by: @lisannevdbr.photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s