Drink jij wel eens een biertje dan?

dsc01737
Foto door Lisanne | @Lisannevdbr.photography

De meest gestelde vraag die ik krijg is: hoe doe je dat? Student zijn en fitgirl tegelijkertijd. Is dat mogelijk? Drink jij wel een biertje af en toe? Eet jij na 20:00 nog? Snack jij wel eens? Alcohol is toch een no-go? En feestjes, hoe doe je dat dan?

Als een fitgirl geen alcohol drinkt, nooit zondigt en niet naar feestjes gaat dan ben ik ABSOLUUT GEEN FITGIRL!!! Ik ben student. Ik ben actief bij de studievereniging. Ik drink bier. En wijn. En alles wat alcohol bevat. En ik eet wel eens pizza, patat en noemer van dat soort ongein. En ja, ik eet ook zeker nog na 20:00 – sterker nog, vaak eet ik mijn avondeten pas na 20:00.

Het leven is een feestje, maar het studenten leven is een nog veel groter feest! En ik ben van mening dat je hier van moet genieten, ook al ben je nog zo gezond bezig. Want, balance is the key.

DSC01697
Foto door Lisanne | @Lisannevdbr.photography

Ja ik sport veel en ja ik besteed best veel tijd aan mijn onbijtjes en ja ik eet best veel groentes en ik let op dat ik niet te veel snoep tussendoor. Ik probeer zo gezond mogelijk te eten én te leven en daar hoort bij dat je af en toe gewoon lekker met een pizza op de bank – grapje ik heb helemaal geen bank – ploft. Dan drink ik biertjes met mijn studiegenootjes en eet ik een katerontbijtje (lees: broodje ei met kaas, veel kaas..) en daarna doe ik weer gezond en ga ik lekker sporten.

Naar mijn idee is het juist ontzettend gezond om te zondigen. Vrienden zijn ontzettend belangrijk in deze periode van je leven en ik ontwikkel mezelf elke dag. Omringt door de mensen om wie ik geef gaat dat echt super goed! Ik heb een hele lieve familie en hele lieve vrienden en hier hecht ik ontzettend veel waarde aan. Ik sla dus zeker wel eens een warkout over of eet gezellig een taartje mee, want ik ben gewoon een mens – gek hé ;-).

Mijn boodschap aan iedere (toekomstige) student én #fitgirl/#foodie gewoon lekker genieten, met mate, maar GENIETEN! Je studenten tijd is de leukste tijd van je leven (lees: veel vrijheid, vrienden en GRATIS OV dus altijd bereikbaar – mits de NS mee werkt natuurlijk..).

Find out what gives you joy and DO IT!

Liefs,
Maartje

DSC01816
Foto door Lisanne | @Lisannevdbr.photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s