My week in a story #9

Een rustige week, minder leuk hardloop-nieuws en heel veel smoothies!

Maandag

Ik begon de dag met een heerlijke breakfastbowl met nog wat restjes bananenbrood! 💞 Daarna was het tijd voor college en ik moest nog wat dingen regelen voor de studievereniging.. Ik besloot niet te rennen vanwege een pijntje dus dan maar even in de sportschool wat spierversterkende oefeningen!

Dinsdag

Dinsdag was dé dag! De winnaar van de NutriNinja kwam online & ik heb dus een super gave kortingscode voor jullie geregeld op www.ninjakitchen.nl – t/m 28-01 op alle producten 50% korting! Verder volgende ik nog twee groepslessen in de sportschool en dat zorgde voor lekker veel spierpijn, haha!

Woensdag

Vandaag at ik een dagje vegan & het was nationale pindakaasdag! Ik maakte een vlog van deze dag, dus snel kijkuuh! 🙂👍🏼

Donderdag

Ik had een minitentamentje – (gehaald!) en in de avond ging ik langs de ASICS Flagshipstore voor een algemene check (lees: schoenen fitting & informatie over mijn pijntjes). Ik schreef er een uitgebreide blog over die je hier kunt lezen! Daarna volgde ik een lesje yoga van anders half (!) uur! Heerlijk relaxt het weekend in dus. Want ja, op vrijdag ben ik dus vrij!

Vrijdag

Score

Mooier: 442 stemmen – Maakt niet uit: 60 stemmen

Ik sliep niet uit (want ik schrok wakker om 8.00……) dus ik maakte een heerlijk ontbijtje met kokos yoghurt en nog het laatste plakje bananenbrood 🤗 En ik keek een filmpje, daarna weer op naar mijn huisje. De hele dag lekker niks gedaan, mag ook wel eens toch?!

Dit weekend ga kijk kijken of ik rustig weer wat kan gaan rennen, en met de rust die ik deze week heb genomen hoop ik volgende week weer rustig te kunnen gaan rennen!

Fijn weekend!

Liefs,

Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s