My week in a story #10

Balans. Het woord dat deze week perfect omschrijft 😋 Super gezonde smoothies gedronken, pizza gegeten, #fitgirl frietjes gesnoept en biertjes genuttigd. Deze week is weer voorbij gevlogen maar wel heel gezellig!

MaandagDe week begon goed met een bezoekje aan het Sport Medisch Centrum Amsterdam. Het lange verhaal lees je hier, het korte verhaal: na een massage en dry-needling mocht ik weer naar huis, al was gewoon ‘lopen’ al een hele kunst op zich! De rest van de dag dus niet zo veel meer gedaan, woensdag tentamen dus daar nog wel even voor geleerd, met het beentje omhoog. Daarna dook ik lekker vroeg mijn bedje in!

DinsdagIk werd wakker en het eerste wat ik dacht was: ‘hoe gaat het met mijn knie?!’ Ik sprong uit bed (lees: voorzichtig deed ik stapje voor stapje een poging om mijn bed uit te komen) en liep naar de keuken. Ook weer terug. Ik voelde bijna niks! Wat een opluchting, dry-needling had zijn werk gedaan en nu was alleen nog de uitdaging om inderdaad echt niet te veel te gaan doen! Ik maakte een luxe ontbijtje (die meteen trekking-topic was zo ongeveer, ik heb wel meer dan 20 (!) foto’s ontvangen van iedereen die hem ook had gemaakt, ZO INTENS TOF GUYS!! ♥♥♥ De rest van de dag gestudeerd met een korte break voor een blokje om. De dag vloog voorbij!

Woensdag< strong>Ik ontbeet met een groene smoothie, schreef een blog over instagram en zijn algoritme en ’s avonds at ik vette frieten met saus en een burger op zn #fitgirls… Mag ik me nu officieel ‘blogger’ noemen? 😉  Ohja, en ik had tentamen om half zeven… HALF ZEVEN!!! Daarna lekker met een serietje in bed. Het leven is zo fijn af en toe.

Donderdag

Het tentamen zat erop, tijd voor de TENTAMEN BORREL! Samen met mijn studie genootjes onder het genot van een biertje en een borrelnootje uitgebreid gevierd dat dit tentamen erop zit. Gewoon een goede reden dacht ik zo. Ohja, ik sliep later dan ik geplant had en ik at pizza als avond eten. Ik moest weer even compenseren voor gisteren hé 😉

VrijdagNa een lekkere ochtend chillen in bed stapte ik op de fiets naar de ASICS store voor een lesje yoga!! Samen met petra probeerde we – als we begrepen wat we moesten doen – alle spieren waarvan ik het bestaan niet eens wist op te rekken en uit te strekken. Zo fijn. Daarna doken we nog even het zwembad in en zwommen we maarliefst 40 (!) baantjes! Dit is best een prestatie als je bedenkt dat de laatste paar keren dat ik heb gezwommen het in de zee van Spanje of Portugal was.. Echt baantjes trekken? Voor het laatst gedaan toen ik op zwemles zat denk ik 😉 We sloten af met een lekkere chocomel. Het weekend luid ik in met de verjaardag van een vriendinnetje, zin an! 🙂

Liefs,
Maartje

<<<
><<
p>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s