Motivation Monday!

Vandaag was het weer een drukke dag! Het begon al met een bezoekje aan de fysio (morgen komt de update online!) waardoor ik de rest van de dag eigenlijk niet meer in staat was om écht lekker actief te zijn (lees: na de dry-needling kon ik gewoonweg niet meer soepel voort bewegen, haha!) Toch fietste ik een heel stuk – dit mocht van de fysio – en probeerde ik zo mijn energie goed te gebruiken deze dag!

Een winterdopje in deze periode van het jaar? Dat is eigenlijk best normaal. Griepjes heersen enorm en de gemiddelde weerstand van heel Nederland is best wel laag. Tsja, januari en februari zijn in die zin ‘rotmaanden’; het is koud, het waait vaak en regen is ook iets waar we niet van opkijken. Toch vind ik dat deze dagen wat hebben! Ik ben extra gemotiveerd om even de sportschool in te duiken (#goedevoornemens), eens lekker uitgebreid en gezond voor mezelf te gaan koken en lekker op tijd in mijn warme bedje kruipen dat is ook easy in deze tijd van het jaar!

“Do what you love and you’ll never have a problem with Monday!”

Bij de Albertheijn hebben ze iets bedacht voor iedereen die ook een beetje een ‘winter-dipje’ heeft maar toch stiekem wel zijn goede voornemens (aka gezond eten) wilt voortzetten. De AH Salad Bowls zijn er in drie varianten – waarvan we allemaal natuurlijk de vegetarische variant kopen 😉 en is super gezond, want…

  • Ze bevatten geen toegevoegde suikers
  • De dressing gis gebaseerd op groentes
  • De salade bevat in totaal maximaal 450 kcal
  • Ze worden elke dag vers bereid

Dus… Nu moet ik natuurlijk zeggen dat jullie deze bowls allemaal moeten kopen, maar dat ga ik niet doen. Wat ik wel ga zeggen is dat deze salades gewoon heel erg makkelijk, lekker en gezond zijn. We hebben allemaal wel eens zo’n dag dat je gewoon geen zin hebt om nog te koken, na een lange werk/studie-dag uitgeteld op de bank ploft of gewoon weinig tijd hebt. Er zijn honderden verschillende salades in elke supermarkt, maar het nadeel daarvan is vaak dat veel suikers en nog veel meer calorieën bevatten. Dan denk je dus super gezond te doen maar zou je eigenlijk net zo goed een pizza naar binnen kunnen schuiven! Deze bowls zijn dus wel echt anders, dus mocht je toch een salade kopen, kies dan voor de AH SALAD BOWL met zoete aardappel, geitenkaas, walnoten en knolselderijdressing 🙂 Er zijn ook nog twee andere varianten met kip of tonijn…………. (maar jullie lieve volgers eten natuurlijk allemaal vegetarisch dus dat hoef ik eigenlijk niet te noemen 😉 )

Wil jij verrast wordt op jou favoriete sportlocatie met zo’n salad bowl? Deel dan maandag 12 februari (of vandaag al, maar dat is een beetje kortdag misschien) een foto of video op instagram/facebook met de hashtag #motivationmonday #ahsaladbowl of tag @motivationmonday.nl in de foto. Op de website www.motivationmonday.nl (en bijbehorende sociale kanalen) wordt de leukste content gedeeld.

“Ok Monday, let’s do this!”

Liefs,
Maartje ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s