WIN! Een maand gratis KOKOSYOGHURT!

DEZE WINACTIE IS VERLOPEN. Er is een winnaar gekozen.

Yoghurt is mijn favoriet! Elke ochtend ontbijt is eigenlijk wel met een bak yoghurt met vers fruit en granola. Saai? Niet als je yoghurtjes afwisselt! Kwark, griekse yoghurt, soja yoghurt, alles in mogelijk. Maar een paar weken terug vond ik ‘kokosyoghurt’ EN NU WIL IK NIET MEER ANDERS!

Ik heb altijd al een soort liefde voor kokos gehad. Het is super gezond, lekker tropisch en eigenlijk met alles wel te combineren. En omdat ik jullie ook heel graag kennis wil laten met met deze heerlijke yoghurt mag ik EEN MAAND GRATIS KOKOSYOGHURT weggeven!

Hoe doe je mee?

  1. Volg mij (@gezondereceptjes) en @plantlyfood op instagram (klikbare linkjes)
  2. Like en reageer met “KOKOSLOVER” onder deze instagram foto (als de link niet werkt, ga dan op mijn instagram naar onderstaande foto!)

Je kan meedoen tot maandag 12 februari 23:59. Aankomende dinsdag 13 februari maak ik de winnaar bekend in mijn stories! 

Liefs,
Maartje ♥

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Emma keegstra schreef:

    Kokoslover 🎆 supper lekker ik doe zeker mee

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s