My week in a story #11

Het was weer een week die begon met een dry-needling sessie en eindigde met 8 MINUTEN KUNNEN RENNEN! Ohja, en daar tussen maakte ik nog heel veel lekkere gezonde receptjes, ging ik naar colleges, haalde ik een heel fijn pakketje op en werd ik verwend met KOKOSYOGHURT!

Maandag

img_5459

Ik begon om 10:00 met een fysio sessie. Alles daarover lees je in deze blog, maar het einde van het verhaal was dat ik de rest van de dag niet meer in staat was om fatsoenlijk te kunnen bewegen. Wel haalde ik mijn nieuwe schoentjes (ASICS NIMBUS 20 en de DYNAFLYTE 2) op bij Petra, ik mocht namelijk deze weer stukjes gaan rennen!


Dinsdag

img_5460

Vandaag had ik nog een rustige dag op de planning, mede omdat ik nog steeds wel veel last had van mijn knie. Ik volgde colleges en ging lekker vroeg slapen, morgen een betere dag!


Woensdag

img_5461

Ik had een lekker uitgebreid ontbijtje, volgde colleges en maakte een heerlijke stampot met zouteaardappel, broccoli en geitenkaas! Mijn knie? Ging al een stuk beter! In de avond volgde ik zelf een lesje yoga, lekker ontspannen!


Donderdag

img_5462

Donderdagochtend rende ik mijn eerste meters op mijn nieuwe schoenen! Wat was het fijn om gewoon weer naar buiten te mogen om lekker een rondje te rennen! 6×1 minuut rennen afgewisseld met 1 minuut wandelen. WAT FIJN! Daarna ging ik lekker lunchen met Maartje (@demenukaartvanmaart) met een heerlijke vegan bowl. Lekker bijgekletst over echt vanalles! Daarna nog lekker tot na 5 uur in de college banken 😉


Vrijdag

img_5463

Het was alweer vrijdag! De week was voorbij gevlogen! Eerst thuis aan de studie met een heerlijke tosti en daarna lekker naar mijn hometown, haha! Een lekker rustig dagje dus!  Ook kwam deze vet toffe win-actie online, doe jij al mee? De avond afgesloten met een spelletje met de hele fam 🙂


Zaterdag

img_5464

Vandaag was een TOP-DAG! Ik startte de dag rustig met zelfgemaakte banaan-ei pannenkoekjes en daarna ging ik lekker een stukje rennen, ik mocht namelijk weer. Dit keer 8×1 minuut met 1 minuut wandelen tussendoor. Het voelde zo goed, dus ik heb 2,5km even weggetikt! Daarna lekker even genetflixt en ohja we moesten ook nog even bij de olympische spelen gluren 😉

Liefs,
Maartje ♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s