My week in a story #12

De week weer begonnen bij de fysio, gedanst in een ‘super woman’ pakje en een heerlijke rustige Valentijnsdag gehad! De week in 5 foto’s, ready?!


Maandag

Maandag bij de fysio geweest, met heel goed nieuws! Lees hier wat er precies gebeurde. Ik ging die avond gelijk even lekker met mijn oefeningen aan de slag in de sportschool! Daarna een lekkere chille avond met een serie.


Dinsdag

Dinsdag. Ik begon de dag met een run door het prachtige landschap! Helaas ging het met mijn knie niet zo best, dus de middag rustig aan gedaan. ‘S avonds de trein naar Breda gepakt, een super-woman pakje aangetrokken en voor het eerst in mijn leven CARNAVAL gevierd! De laatste trein weer naar Amsterdam gepakt.


Woensdag

Valentijnsdag! Ja, vet commercieel veel te nep romantisch. Maar ook de dag dat ik 5 jaar een relatie heb mijn met vriend! ♥️ Samen brakjes een heerlijk ontbijtje gegeten en de rest van de dag gechillt, haha!


Donderdag

9.00 college. 13.30 weer college. Gelukkig mochten we nog wel even naar de 10 km kijken! Daarna kwamen een vriendinnetje en haar vriend langs, een gezellig avondje met een heerlijk biertje en roze koeken met smarties 😂👍🏼


Vrijdag

Het zonnetje was zo lekker vandaag! Ik heb mijn oefeningetjes van de fysio gedaan en verder heel veel met de beentjes omhoog, want het voelt nog steeds niet goed helaas. Kleine stapjes, veel rust en kracht oefeningen op zn tijd. Wat een week, haha!

Liefs,

Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s