My week in a story #13

Een drukke week met een deeltentamen, verschillende loopjes & een nachtje doorhalen in Rotterdam! Lees je mee?


Maandag

Ik begon de week met een hele leuke shoot met Nancy, we waren in Hortus Amsterdam en dat was sprookjesachtig mooi, ik ben zo benieuwd naar het resultaat! De rest van de dag volgde ik colleges en ik liep nog een klein stukje hard (lees: ik begon te snel, voelde Mn knie weer en kortte het rondje in..) snel slapen, hopen dat mijn knie mij dan weer lief vindt.


Dinsdag

Vandaag de hele dag vrij, maar donderdag heb ik een deeltentamen dus vandaag stond in het teken van afleiden, primitieveren, grafiekjes aflezen en heel veel rekenwerk. Ik de avond volgde ik een lesje yoga & liep ik van de sportschool weer terug naar huis (+/- 2,5 km), de dag dus wel heerlijk afgesloten! Mijn knie voelde trouwens heel goed vandaag, had het slapen toch goed gedaan!


Woensdag

Ik mocht weer een stukje van mezelf! Eerst deed in mijn krachtoefeningen (in deze blog kun je lezen welke dat zijn) en daarna ging ik lekker lang (lees: 20 minuten met in totaal 8 minuten wandelen) rennen! Deze voelde GOED! Mijn hele dag was gelijk goed 😊


Donderdag

Dagdeel 1: leren en colleges volgen

Dagdeel 2: deeltentamen maken (gehaald trouwens 😁👍🏼)

Dagdeel 3: vergaderen met de commisie onder het genot van een biertje en een aflevering temptation island (ja dat kijk ik, haha!) en daarna met een hele groep studenten naar Rotterdam om daar de stad onveilig te maken! We pakte de eerste trein, correctie, de tweede want de eerste hadden we gemist 🤔, weer terug naar Amsterdam. Uitgeteld lag ik om 7.30 in bed. En ja, het was toen al weer licht aan het worden.


Vrijdag

Ik sliep uit tot 11 uur.. tsja ik had best langer willen slapen maar mijn biologische klokje wilde dat niet. Ik besloot mijn kater eruit te rennen, want het weer is prachtig! Wat ik verder vandaag doe? Helemaal niks!! Mag ook wel eens toch.


Liefs,

Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s