Meet: Lulu-May

Mijn naam is Lulu-May, ik ben zeventien jaar oud en zit momenteel in mijn eindexamen jaar van de havo. Ik hoop volgend jaar aan een creatieve HBO studie in Amsterdam te studeren zodat ik al mijn inspiratie voor onder andere foto’s daarin kwijt kan!

Een gezonde levensstijl is er bij mij als het ware met de paplepel ingegoten. Mijn moeder is dochter van een groenteman, dus groente en fruit zijn bij ons altijd al heel belangrijk geweest. Mijn vader is de meest fanatieke hardloper die ik ken, met zijn 69 jaar loopt hij nog een paar keer per jaar de halve marathon.

Doordat sport erg belangrijk bij ons is zette mijn vader mij op wedstrijdzwemmen. Ik kwam door de selectie en deed mee aan de landelijke kampioenschappen. Helaas ben ik door verschillende omstandigheden gestopt. Echter, bleef mijn liefde voor sporten bestaan en ben ik uiteindelijk krachttraining gaan doen. Dit doe ik zo’n drie á vier keer per week met veel plezier!

Toen ik begon met krachttraining begon voeding bij mij een rol te spelen. In eerste instantie at ik nog alle dierlijke producten, maar naarmate ik mij steeds meer verdiepte in wat voeding nu precies is en welke voedingstoffen je nodig hebt, ben ik vrijwel helemaal plantaardig gaan eten. Ik werd geïnspireerd door anderen en ging zelf aan de slag met het maken van recepten. Het is voor mij een uitdaging om een non-vegan recept, vegan te maken. Ik voel mij er erg goed bij en krijg er veel energie van!

Al een paar maanden liep ik met het idee een tweede Instagram account te maken voor mijn recepten. Ik kreeg vaak de vraag wat ik nu eet voor de lunch of als tussendoortje, dit gaf voor mij de doorslag! Afgelopen Januari ben ik ‘officieel’ begonnen met mijn instagram account @bylulumay, nu probeer ik om de dag een foto te plaatsen van mijn ontbijt, lunch of een zelf bedacht recept. Daarnaast laat ik op mijn insta-stories vaak zien wat ik elke avond eet of bij welke gezellig hotspot ik mij bevind!

Deel vooral jullie foto’s op Instagram als je een receptje maakt door Maartje en mij hierin te taggen of #gezondereceptjes te gebruiken. Dat vinden wij hartstikke leuk om te zien!

Liefs, Lulu

Volg mij hier op instagram!

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s