My week in a story #14

on

Een lekkere drukke week met heel veel toffe plannen! Heel veel studeren & heel veel leuke dingen. Heeft iemand een beetje extra tijd te leen? I need it! πŸ˜‹

Maandag

Maandag deelde ik mijn ULTIME doel voor dit jaar! Het is stiekem ook een beetje een goed voornemen, maar nu is de kans dat die uitkomst wel heel groot. Runnersworld en Vifitsport hebben een samenwerking op gezet met Suzan Kruimers om jou ultime hardloopdoel uit te laten komen. Mijn deelnemende filmpje? Die kan je hier vinden.


Dinsdag

Dinsdag ging ik voor een rondje door het Amsterdamse bos. Ik rende 20 minuten met 4x 20 sec sprint en (maar) 4x 30 sec wandelen! Daarna had ik wel een heeule lekkere lunch verdiend! Ook kwam er een heel tof artikel over mijn ‘blote buik’-blog online op 3FM (lees hier het artikel).


Woensdag

Woensdag had ik een lunch-date met Lulu-May. Zij is namelijk vanaf vandaag officieel de eerste blogger (naast dat ik zelf natuurlijk gewoon nog blijf bloggen) voor gezondereceptjes.nl! HOE TOF IS DAT!? Het was super gezellig, we hebben alle ideeΓ«n voor de toekomst doorgesproken en alle ideetjes die we hadden met elkaar gedeeld. Lulu gaat elke week een heerlijk (vegan) receptje delen, voornamelijk ontbijt en lunch.

>> In deze blog stelt Lulu zichzelf even voor

>> lees hier Lulu’s eerste blog!


Donderdag

Donderdag was magisch mooi hier in Amsterdam. De grachten waren prachtig bevroren en met de schemering zag het er als een sprookje uit! Ik had vandaag veel colleges en ik heb veel gestudeerd, moet helaas ook gebeuren!


Vrijdag

Ik startte vrijdag met een heerlijke run, 4 kilometer door knallen! Horloge vergeten dus dan maar met mijn telefoon in mijn hand πŸ™„. Daarna experimenteerde ik met een receptje, een taart wel te verstaan. Echt super tof met een cranberry, havermout bodem. En als ‘cheesecake’ vulling: onder andere kokosyoghurt, blauwe bes en eiwitpoeder. Met agar agar (vegan gelatine) probeerde ik de taart stijf te krijgen. Helaas niet sterk genoeg, staat nu dus in de koelkast: IJSTAART! Haha! Als ik een verbeterd receptje heb komt die zeker online hoor!


Het is nu al weer lekker weekend & daar ga ik even lekker van genieten!

Liefs,

Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s