My week in story #15

Nog een weekje knallen, lekker kunnen rennen en naar een heel tof event geweest. Vrijdag ga ik op pad!


Maandag

Maandag begon de #weekzondervlees – om iedereen bewust te maken en eens te laten zien hoe makkelijk het eigenlijk is! Mijn bordje lag vol groentes want ik ging deze week voor zoveel mogelijk vegan!


Dinsdag

Dinsdag begon ik de dag met een run, 5 kilometer! Langste afstand sinds mijn blessure en het ging lekker! In de middag mocht ik samen met mijn zusje eten bij Wagamama. Verder vooral gestudeerd vandaag!


Woensdag

Woensdag begon ik met mijn neus in de studieboeken, om half 2 stapte ik in de trein; op naar Amersfoort voor een event van JOYN tomaten! We gingen koken (ik maakte de dressing, haha! Daarna mochten we alles opeten, deze dag was helemaal geslaagd en het was heel tof om andere bloggers eens ‘buiten instagram’ te zien! Ik was om negen uur pas weer thuis!


Donderdag

Ik begon vandaag met een run, voelde zooo goed! Lekker tempo en lekkere afstand, helemaal nul last van mijn knie! Toen ik stopte om wat fotootjes te maken (#allesvoorthegram) begon het toch wel op te komen, steken en druk op mijn knie. Ik besloot de rest van de dag vooral rust te nemen en vooral wel nog even de foamroller te gebruiken. In de middag trok het weg en na een nachtje slapen voelde het weer ‘normaal’, gelukkig!


Vrijdag

Vandaag mijn koffer gepakt, op nieuw gepakt en alles uitgezocht. Of ik alles mee heb? Waarschijnlijk niet, haha! Maar ik zit nu wel lekker in het busje naar la France, want we gaan SKIËN! Dus bereid je voor op veel sneeuw foto’s!! Joee!


Liefs,

Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s