My week in a story #16

Heel veel stress, na-gezelligheid van de wintersport & een hele toffe nieuwe gadget waar je behoorlijk gemotiveerd door raakt!

Maandag

Maandag zat ik al vroeg in de trein naar Amsterdam, na een weekje wintersport ging het gewone leven (helaas) weer door en mochten we weer hard aan de bak! Gelukkig had ik een heerlijke uitgebreide lunch voor mezelf gemaakt, zo kon ik dat studeren nog wel even volhouden! Deze nutbutters zijn echt even een favorietje op dit moment; amandel- en cashewpasta op brood: wat een uitvinding!


Dinsdag

Vandaag startte ik de dag met een heerlijke morningrun! Ik ging voor 7 kilometer vΓ³Γ³r mijn eerste college. Geen last, okΓ© mijn conditie was miet meer helemaal zoals die was, maar toch voelde het als een geluksmomentje! Af en toe is het belangrijk om even te realiseren en te beseffen waar je allemaal blij mee kan/mag zijn. En vandaag was dat een heel ‘doodnormaal’ rondje door Amsterdam!


Woensdag

Vandaag was het feest want er kwam een heeeeeul tof pakketje aan! De Garmin Forerunner 645 music (ja, wat een naam hé!) mocht zichzelf even bewijzen tijden een heerlijke 8K interval training! Stiekem gewoon een beetje verliefd hierop, kijk dan even naar hem! 😍 Ohja, ik heb ook nog gestudeerd vandaag, maar dat is bijzaak! Haha!

Wil jij dit horloge in het echt komen bewonderen? Zondag a.s. geef ik een training vanuit de ASICS store in Amsterdam, loop je gezellig mee? Klik hier voor meer informatie.


Donderdag

Donderdag alweer, de week vliegt voorbij als je het mij vraagt! Vorige week zat ik nog op 2200m hoogte in de sneeuw & en nu zit ik met diezelfde mensen in de kelder van de universiteit sommetjes te maken! Wel kon ik genieten tussendoor van deze heerlijke smoothie, maakt het studeren toch wel een beetje leuker toch?!

Maak jij wel eens een receptje van mij? Deel die dan op instagram met #gezonderecepjes of tag mij (@gezondereceptjes) in de foto! Als je dat doet wordt jou foto sowieso gerepost op mijn account!


Vrijdag

Vrijdag! Mijn vrijdag is eigenlijk altijd al een beetje een feestje. Vaak geen colleges en dus kan ik lekker doen waar ik zin in heb! Deze vrijdag begon ik met een killer workout van de Dear Good Morning scheurkalender. In totaal 5 kilometer & 30 burpees verder he-le-maal gesloopt, haha! Lekker warm douchen, uitgebreid lunchen en dan toch nog maar weer even in die boeken duiken; volgende week tentamens!


Hoe was jou week? Net zo gevarieerd als die van mij? Of heb je deze week iets heel tofs gedaan? Of gewoon een klein geluksmomentje gehad? Als je maar van deze week hebt genoten & met veel energie het weekend in kan knallen!

Liefs,

Maartje β™₯️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s