My week in a story #17

Deze week begint met 2e paasdag en eindigt met de verjaardag van mijn papa. Ohja en tussendoor heb ik nog een tof feestje, ren ik wat rondjes door Amsterdam, eet ik een calorie-neutraal ijsje en smijt ik met gewichtjes!

Maandag

Vandaag hadden we de eerste meeting met het vernieuwde ASICS Frontrunner team uit Nederland en BelgiΓ«. Het was zo leuk om iedereen eens niet via socialmedia te zien maar gewoon in het ECHT, haha! De dag was heel erg tof; er komt nog een vlog online, houd mijn YouTube en insta in de gaten!

Na zo’n 20.000 stappen en een lange treinreis verder kon ik lekker vroeg mijn bedje in, ik was gesloopt!


Dinsdag

Vandaag was het ‘normale’ leven weer begonnen na al die paasdagen. Ik besloot na college gelijk door te gaan naar de gym voor een lekker sessie krachttraining en een uurtje yoga! Helemaal zen dook ik mijn bedje in met mijn laptop om nog wat terug te kijken. (Lees: curvy supermodel & models in cape town. Dat zijn op het moment echt mijn favorieten programma’s!)


Woensdag

De week was alweer doormidden! Ik had colleges en besloot weer een rondje te gaan rennen. Met een ommetje naar de sportschool en dan een lesje Xco. Hartslag ging lekker omhoog (zie foto) en ik voelde mijn armpjes nog lekker verzuren van gisteren, haha! Helemaal voldaan kon ik mijn bedje in duiken; morgen wordt een drukke dag!


Donderdag

Vandaag zat ik om 9.00 in de college banken. Was ik om 11.00 op de Prinsengracht voor de opening van de calorie-neutrale ijsbar, om vervolgens om 12.30 weer op de uni te zijn voor een werkcollege en om 15.30 stond Petra op mij te wachten om samen te gaan shooten in het Amsterdamse bos! Wat een dag! En dan denk je; dat was het dan, mooie dag geweest. Maar nee! Het leukste moest nog komen! Vanavond is het feest, we mogen ons verkleden (lees: dat doe ik nooit dus was even drama maar uiteindelijk als Britney Spears naar het Rembrandtplein!) en vooral heel veel biertjes drinken en liedjes zingen! Om zes uur (’s ochtends) sloot ik mijn ogen om eens lekker te gaan pitten! Heeerlijk!


Vrijdag

Brak! Haha! Mijn kamer was een bende en mijn hoofd ook. Haha! Maar het zonnetje scheen, dus na een lange uitslaap/brak sessie besloot ik toch mijn knalgele hardlopers aan te trekken en eens even te gaan kijken hoe mooi het buiten wel niet was! En ik kan je vertellen: het was heerlijk! Vanavond is het weer feest want papa is jarig, Γ©n een vriendinnetje viert haar verjaardag. Ik ben benieuwd hoe lang ik het volhoud vanavond, hah!


Deze week was top, doe mij er maar meer zoals deze! Hoe vond jij deze korte, lekker zonnige week?

Liefs,

Maartje

Samen met Karlijn op het feeestje! Ik lijk wel echt op Britney Spears toch? πŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s