Chocolade bananenbroodje met muesli

IMG_7183

Het zonnetje heeft na een lange tijd eindelijk weer wat van zich laten horen; tuinpak aan, hardlopers onder of gewoon lekker met een kopje thee in de tuin. Heerlijk! Maar wat ik het aller fijnste vind aan dat prikkende zonnetje is toch wel dat je lekker buiten kan zijn, het liefst zonder jas en met een zomer jurkje aan! Ohja, en dan wel voorzien van een heerlijke snack en dat is precies wanneer deze beauty om hoek kijken. Met een bite, een touch van chocolade en het bevat een bolletje ijs πŸ™‚ Lees je mee?

IngrediΓ«nten

IMG_7187

Bereiding:Β verwarm de oven voor op 180 graden. doe de bananen, de kwark, het ijs, de chocolade en ei in de blender en mix tot een glad geheel (houd eventueel een halve banaan apart om teΒ gebruiken als topping). Doe de muesli en het boekweitmeel in een kom en roer door elkaar. Voeg het ‘natte’ beslag uit de blender toe en lepel het door elkaar. Vet met kokosolie het bakblik in en lepel het beslag erin. Als je nog wat banaan hebt bewaard kan dat nu eroverheen, bestrooi ook eventueel nog met wat muesli voor de extra bite. Zet vervolgens voor 35-45 minuutjes in de oven (elke oven is anders, dus blijf wel in de buurt!)

Liefs,
Maartje

IMG_7184

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s