My week in a story #18

Deze week vloog voorbij & werd heel gezellig afgesloten. Veel vrije dagen, veel kunnen sporten & ook wel veel moeten leren. Toch altijd wel grappig als je terug blikt hoeveel een mens kan doen in één week! πŸ˜‹


Lees ook >> chocolade bananenbroodje met muesli


Maandag

Maandag begon al goed met een hele pittige training in de sportschool! Eerst vroeg naar college geweest & daarna alle informatie verwerken terwijl ik aan het bankdrukken was of push-ups deed! In de avond had ik een feest met de studievereniging.


Dinsdag

Brakkie takkie! Haha! Ik besloot een rustige dag te hebben, een stukje te wandelen en nog wel wat aan mijn studie te doen. En daarna? Lekker vroeg slapen!


Lees ook >> kruidig & rijk gevuld courgette brood


Woensdag

Woensdag alweer! De week is doormidden en ik had nog geen kilometer gerend, daar moest even verandering in komen dus ik besloot maar gewoon te gaan. Verstand op nul, ik had 2 uur de tijd (wel inclusief douchen en omkleden!) en gewoon gaan! Ik rende een nieuw pad in, sloeg links waar ik normaal naar rechts ging en kwam zo op een heel mooie lange weg langs weilanden aan de ene kant en de snelweg aan de andere kant. Wat was het mooi! Na 6 kilometer draaide ik om en liep de korte weg naar huis.

Om 15.00 had ik met LuLu afgesproken, zij blogt nu sinds ruim een maand voor gezondereceptjes.nl dus we hadden ontzettend veel te bespreken! Onder het genot van een kopje thee en het zonnetje hebben we heerlijke anderhalf uur zitten babbelen. Wat een top dag!


Donderdag

Vandaag was een studeerdagje.. tsja, dat heb je soms als je student bent hΓ©! Gelukkig had (na een dag stil zitten, met nog geen twee duizend stappen op de teller) tijd gemaakt voor een rondje naar de gym! Eerst 5K rennen, vervolgens een lesje body pump; dat gaat spierpijn worden morgen!


Lees ook >> de leukste zomerjurkjes voor dit voorjaar!


Vrijdag

Jahoor, ik voelde mijn beentjes en schouders wel, auw! Hah! Ik begon de dag met een heerlijke smoothie bowl (receptje komt morgen online!) en stapte daarna in de trein naar Rotterdam, ik had een shoot! Samen met nog een aantal andere hele toffe meiden schoot Michelle beelden voor de social media van Sugo Pizza. Ondertussen mochten wij genieten van alle heerlijke dingen die daar op de kaart staan, vooral: PIZZA! Met een goed gevulde buik en een watertje met munt & citroen voor onderweg stapte ik weer in de trein naar huis.

De rest van de dag? CHILLEN!

Liefs,

Maartje β™₯️

Ook leuk om te lezen:

>> meet Lulu-may: blogger voor gezondereceptjes.nl

>> tortilla’s met een Aziatisch tintje

>> eiwitrijk rijsten ontbijtje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s