Maartje, hoe gaat het nu met je knie?

on

IMG_7163

GOED! Heel goed zelfs. Oké, het is best spannend om het om te schrijven – klopt ondertussen af aan hout – maar het is over! Over, uit, helemaal klaar, gewoon geen last. YES!

Want ik heb er echt mee zitten strugglen, runnersknee.. Hier lees je hoe ik erachter kwam dat ik last had van een pijntje in mijn knie, niet wetende dat dit de langste blessure tot nu toe zou worden! Ik ging langs de fysio (lees hier de hele blog) en ik mocht aan de dry-needling, naar! In deze blog lees je dat het beter ging, maar dat het herstel een ontzettend langzaam proces is wat vooral mentaal best zwaar is. Toch werd ik uiteindelijk ontslagen bij de fysio, kreeg oefeningen mee en ik was vrij om te gaan en staan waar ik wilde. Maar ik was er nog lang niet vanaf, het bleef zeer doen en mijn training bestond uit een afwisseling tussen wandelen en rennen.

Nu, 3 maanden na mijn eerste pijntje kan ik eindelijk zeggen dat ik volledig ben hersteld. En ik weet dat ik ontzettend blij mag zijn dat ik zo vroeg al langs de fysio ben gegaan en dat het dus nog een ‘jonge’ blessure was die nog relatief snel te ‘verhelpen’ was, maar het voelt als een enorm lange periode!

Maar nu is het dus een kwestie van:

  • conditie opbouwen
  • afstanden vergroten

en

  • kilometers maken!

Ik heb super veel zin om weer aan wedstrijden mee te doen en gewoon lekker te kunnen rennen; genieten van het zonnetje op mijn bol, de bomen vol bloesem en de kleine paadjes door het bos waar je normaal gesproken nooit komt!

Maartje hoe gaat het met je knie? GOED! Het is over, het is klaar en ik ben er klaar voor, klaar voor het nieuwe hardloopseizoen en klaar voor de nieuwe wedstrijden. Aan welke moet ik sowieso mee gaan doen de komende periode?

Liefs,

Maartje ♥

IMG_7102
IK BEN READYYY!! KOM MAAR DOOR MET DIE TOFFE HARDLOOPWEDSTRIJDEN!

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s