My week in a story #19

De week bestond uit rondjes rennen, boekjes lezen, lekkere ontbijtjes & twee hele toffe feestjes! Ik had weinig colleges (drie om precies te zijn) en ik besloot deze week dus vooral lekker te genieten en even ‘rust te pakken’. En hoe kan dat nou beter dan tijdens een run, het lezen van een boek of een geweldig feestje?


Maandag

Maandagochtend begon ik dus wel met een college, wel was ik vroeg uit en besloot ik heerlijk te lunchen met wentelteefjes! Ik ging nog even sporten en daarna dook ik lekker vroeg mijn bed in met een goed (nouja, wel leerzaam & tof om te lezen) boek van @jelmerdeboer (ja die jongen met die veel te grote kuif op instagram). Naja, hij schrijft dus ook boeken met de naam ‘thuis blijven is duurder’ en dat vond ik wel interessant (hihi, ik blijf geheimzinnig want ik ga hier nog een blog over schrijven, stay tunes!)

img_9285


Dinsdag

Dinsdag kwam er een nieuwe blog categorie online (bekijk hem hier als je van kortingen houdt), de hele dag een beetje research gedaan op het web, poging tot studeren en in de avond was het eindelijk zo ver: ik mocht rennen! hah! Tijdens het event van PERRY X ASICS SAKURA event mocht Petra training geven en ik mocht haar helpen. met 40 toffe dames gingen we lekker een rondje rennen door het park met natuurlijk lekker veel bloesembomen! Dit was een topavond πŸ™‚

img_9286


Woensdag

Woensdag begon ik met een heerlijk luxe ontbijtje (klik hier voor het receptje van de bliss balls). Ik ging nog een uurtje naar de sportschool en maakte te laatste dingen voor deze week af. Want vanaf morgen was het al feest, yes!

img_9287


Donderdag

Feest! Want rennen. En dit ging goed!! (lees: lekker tempo, zonnetje in mijn rug en stoplichten zaten mee). En nog meer feest want ik ging samen met vriendinnen even het dorp in voor oranje-dingetjes voor de verjaardag van onze Alex. En nog meer feest want daarna stapte ik in de trein naar Arnhem omdat mijn nichtje jarig was en dat moesten we natuurlijk even vieren (en daarna nog lekker de stad in voor koningsnacht!)

img_9288


Vrijdag

Ik kwam om 2 uur ’s ochtends thuis. De wekker ging om 8 uur. Samen met mijn vriend in de trein naar Amsterdam, in ons oranje kloffie waar we samen met vriendinnen (ja, die zelfde als gister inderdaad!) hadden afgesproken. Op Kingsland hebben we hele toffe artiesten mogen zien, lekker een biertje gedronken en een patatje gegeten. Morgen gaan we weer gezond doen, nu gaan we even genieten!

img_9289


Liefs,
Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s