Vegan spicy couscous curry

on

Ik ben zo dus zo’n iemand die altijd heel neutraal eet, dat verwacht je misschien niet als foodblogger. Maar het is echt zo. Ik eet gewoon neutraal, voeg hooguit wat zout of oregano toe aan mijn gerechten maar vaak eet ik het prima zonder. Maaaaar, ik ga naar Bali en daar eten ze dus vet spicy!! Dus toen ik naar de Albertheijn ging afgelopen maandag besloot ik twee potjes poeder mee te nemen, paprika pikant en cayenne poeder. Zo kan ik een beetje aan de smaak wennen en bovendien kan ik nu allemaal nieuwe receptjes uitproberen. En daar is deze er één van. Vet lekker. Echt waar. En wel spicy, maar als ik het kan eten kunnen jullie het al helemaal!

Ingrediënten 

  • 200ml kokosmelk
  • 50g couscous
  • 150g champignons
  • ½ paprika (de andere helft kan je lekker opsnoepen tijdens het koken!)
  • 1 rode ui
  • 1 tl cayenne poeder
  • 1 tl paprika poeder pikant
  • snufje zout

Bereiding: snijd de ui in kleine stukjes en doe dit in een pan met wat kokosolie. Snijd daarna de champignons en paprika en bak dit ook even mee. Voeg vervolgens de kokosmelk toe en de couscous, breng op smaak met specerijen (zie ingrediënten). Laat het even kokos tot de couscous bijna al het vocht heeft opgenomen, serveer warm en geniet!

Liefs,
Maartje ♥

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s