My week in a story #20

on

Het is alweer weekend! Met deze hele korte (werk)week vloog de week weer voorbij en daarom is het tijd om even terug te blikken op afgelopen week. Ik probeerde een nieuw receptje, sliep op de camping met de hele familie en koos voor een fiets in plaats van mijn hardlopers. Lees je mee?


Maandag

Maandag was het weer een drukke dag, vanaf 9.00 in de college banken en aan de studie. Toen ik thuis kwam besloot ik nog even de sporten en daarna aan de slag met een nieuw receptje: VEGAN CURRY! Verassend lekker eigenlijk, ik ben nooit zo van een curry’s en soepjes maar deze was echt goed!

img_0248


Dinsdag

Dinsdag was mijn zusje jarig, eerst even een ontbijtje eten en aan de studie, daarna een rondje. Het stresslevel liep een beetje op dus ik besloot even tijd voor mezelf te pakken. Daarna weer aan de studie en dat ging al een stuk beter gelukkig πŸ™‚ In de avond was ik door Intersport en de Marikenloop uitgenodigd om een video the schieten. Ik vertel over mijn account, voeding & hardlopen, maandag komt de video online dus die zal ik dan even met jullie delen!

img_0249


Woensdag

Het was PRACHTIG weer, helaas waren mijn colleges niet zo lekker gepland dus ik moest om 9.00 en om 15.30… Gelukkig met de lunch konden we even een terrasje pakken om met weer lekker veel energie naar het college te gaan, haha! In de avond stond er een feestje op de planning, daarvoor dus met vriendinnetjes lekker wat gegeten bij Happy Italy en toen moesten we natuurlijk wel afsluiten met dit heerlijke toetje! (we deelde deze met zijn vieren want hij is ontzettend zoet!! haha)

img_0250


Donderdag

Hemelvaartsdag! En dat betekend dat we familie weekend hebben op de camping Γ©n dat ik daar samen met papa naar toe ga fietsen! 80 kilometer, iets meer dan 3 uur en heel veel zweetdruppels verder kamen we aan op de camping in Laag-Keppel. De rest van de dag lekker spelletjes gespeeld, op de trampoline gesprongen met mijn neefjes en nichtjes en in de avond BBQ’en!

img_0251


Vrijdag

Vrijdag, tijd om weer naar huis te gaan. Tentjes opruimen, ijsje halen in Doetinchem en nog meer spelletjes spelen in het gras. Met de fiets achterin voor het eerst in de auto + holtkamper (= vouw wagen/tent op een kar). Toen ik thuis kwam lagen er weer vet toffe pakketjes op mij te wachten, onder andere deze heerlijke swimsuit voor in BALI! In de avond keek ik de heerlijke film: MAMMA MIA en ging ik lekker vroeg slapen.

img_0252


Zaterdag

Normaal gesproken pak ik zaterdag er niet bij in deze blog, maar ik had zo’n mooi ontbijtje (die ik nog niet had gedeeld op instagram) dus ik dacht, hoppa! hah! Ik begon de dag met een 15-minute abs-workout en daarna nuttigde ik dit heerlijke eiwitrijke (ziet er een beetje uit als paarse plamuurverf) breakfastbowl, haha! De rest van de dag ga ik nog dingen voor Bali regelen en studeren. Happy weekend y’all!

img_0253

Liefs,
MaartjeΒ β™₯

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s