My week in a story #21

Tsja, dat was mijn week in één zin zo ongeveer. Kijk je mee naar de fotootjes? πŸ˜‰

Maandag

Ik startte de dag met een 10K run, yes! Tweede pinksterdag, dus extra lang weekend! Niet dat ik er veel aan had, want ik moest gewoon lekker leren. Leren, leren en leren. Het weekend was ik met ASICS een weekendje weg dus toen is er bizar weinig van terecht gekomen. Gelukkig scheen het zonnetje dus kon ik met mijn nieuwe cap (die overigens binnen een paar weken in de winkel te verkrijgen is!!) in het zonnetje .. je raadt het al: leren. Ohja, ik schreef ook nog een blog over mijn nieuwe avontuur die je hier kan lezen.

img_0931


Dinsdag

Ik begon de dag met een lekkere bowl, daarna wat colleges, beetje leren. Toen maar wat boodschappen gedaan. Een mooie dinsdag dus, zonder spannend verhaal. Sorry. Ik volgde wel een lesje pilates overigens. πŸ™‚

img_0932-1


Woensdag

Na een rustdagje besloot ik nu nog voor mijn eerste verplichting een rondje te rennen. Een chille 5K (sneller dan verwacht) met een paar eindsprintjes. Daarna naar de uni voor een presentatie en in de middag besloot ik om spontaan naar het zuiden van het land af te reizen. Lekker leren in de trein – met wat vertraging had ik precies genoeg tijd ;-). Mijn vriend had voor me gekookt (zie deze post) en daarna liepen we nog naar de lekkerste ijssalon van Tilburg, YES!

img_0933


Donderdag

Vroeg in de trein weer naar Amsterdam (lees: trein van 7.13 dus nog voor de klok zeven keer slaat de deur uit. bruuhhg) want ik had een werkcollege om 9.00. fijn. Daarna een deeltentamen, nog wat uurtjes spenderen met mijn neus in de computer (..) en daarna rende ik naar de pindakaaswinkel. Lees hier hoe dat er aan toe ging. Want zondag komt er een heel tof iets online, ga ik nog lekker niks over zeggen maar zorg dat je zondag even deze website (of mijn instagram) in de gaten houdt. Dusss. Ohja, in de avond hield ik een grote schoonmaak waar ik echt dus best wel trots op ben want mijn kamer was een bende. Zacht uitgedrukt.


Vrijdag

VRIJDAG ALWEER?! 3/6 tentamens zitten er al op, dit waren de kleintjes volgende week komen de echtste van de echtste grote jongens. Ik begon de dag in de trein met mijn psychologie samenvatting, op naar Aalsmeer. Want ik had met Lulu-may afgesproken om aan onze geheime projectje (oke ik maak het nu groter dan het is) te werken. TOHOOFF! 3x raden wat ik de rest van de dag heb gedaan (hint: je kan het openslaan en moet alles onthouden). H a p p y F r i d a Y !


Liefs,
Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s