My week in a story #22

Een nieuwe week waarin veel is gebeurd, van een visum aanvragen tot het verlaten van het ASICS Frontrunner team NL/BE tot een hele toffe shoot midden in Amsterdam. Lees je mee?


Maandag

De week begon met een heerlijk ontbijtje, vroeg college en daarna tijd voor een interval training! Een pittige 8K die verrassend goed ging! Ook schreef ik een blog over hoe mijn trainingsschema voor de marathon er nu uit ziet, want die kilometers moeten wel gerend worden! De rest van de avond spendeerde ik in bed met vlogs van mensen die in Bali zijn geweest. Can’t wait!


Dinsdag

Na de interval van gister besloot ik vandaag om een krachttraining te doen. Even de benen wat rust geven! Ook ben ik vandaag uit het ASICS Frontrunner team NL/BE gestapt. Het team is top, de mensen zijn super lief, maar ik wil niet aan één merk vastzitten. Zeker omdat ik mij nu probeer te focussen op duurzame en milieu bewuste brands is het veel makkelijk om niet direct met 1 merk te worden geassocieerd. Ook bakte ik vandaag heerlijke bliss balls! Het receptje vind je hier.


Woensdag

Vanochtend was ik in Tilburg bij mijn vriend (gisteravond als naar toe gegaan met de trein). Samen lekker rustig opgestaan en ontbeten met een broodje mozzarella, tomaat en pesto uit de oven! 😍 Weer thuis liep ik een rondje hard en had ik samen met mijn studie/commissie-genootjes een BBQ picknick!


Donderdag

Vandaag stond ik al vroeg op om vanaf Amsterdam met de trein naar Den Haag te gaan om mijn visum (en die van mijn zusje) aan te vragen. Toen ik op Schiphol was bedacht ik mij dat mijn paspoort nog thuis (bij papa en mama) lag. Dus ik besloot de trein naar huis te pakken en vanaf daar met de auto te gaan. Vanaf daar kennen jullie het verhaal wel… haha! (Zie deze post). Racen naar de universiteit om nog net op tijd bij het practicum aan te komen. Om 16.00 stapte ik weer in de auto naar huis. Tijd om lekker te gaan slapen, morgen weer een dag.


Vrijdag

6.50 stond de wekker. Met het OV naar Den Haag, een meisje ontmoet bij de ambassade waarmee ik mijn stress lekker weg kon praten, haha! Gelukkig stond ik om 9.30 al weer buiten, volgende week mogen we hem ophalen! Snel door naar Amsterdam want er stond een toffe shoot op de planning! Twee meiden die studeren op de amfi hadden hele toffe pakken gemaakt (zie foto), daarvoor zochten ze modellen en ik had gezegd dat me dat wel heel leuk leek. Zo gezegd, zo gedaan vandaag stonden we midden in Amsterdam met een fotograaf en vette Make-up! Doe mij maar vaker zo’n middag!


Thuis, moe en toe aan weekend! Hoe was jouw week?

Liefs,

Maartje

>> lees ook: gezonde pizza’tjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s