Doei Amsterdam.

on

Vandaag is het officieel. Ik heb een positief advies gekregen na mijn gesprekje vanmiddag op de Fontys in Eindhoven. Ik ga Amsterdam verlaten en beginnen aan een nieuwe opleiding in het zuiden van het land!

Ik wil er niet een hele lange blog over schrijven, maar veel van jullie weten dat ik nu in Amsterdam woon. En dat gaat dus veranderen. Ik ga fysiotherapie studeren, in Brabant dus. Ik heb er echt mega veel (kei veel??) zin in en ik ben heel benieuwd hoe ik het daar ga vinden!

Nu is het tijd om mijn kamertje in Amsterdam te verlaten (stuur mij een mailtje als je nog een kamer zoekt!! Even korte wie je bent en wat je zoekt), deze week ga ik dus weer terug naar mijn ouders verhuizen. Ik ga na Bali opzoek naar een kamer in Eindhoven, maar mocht je tips hebben of iemand kennen die toevallig uit zijn kamer gaat dan mag je mij altijd even een berichtje of mailtje sturen, alle tips zijn welkom!

Nog een laatste weekje in Nederland voor ik in het vliegtuig stap staan dus onverwachts in het teken van verhuizen en waarin ik totaal niet meer bezig ben met mijn studie. Maar, ik ga Amsterdam zeker wel heel erg missen, het is zo’n fijne stad! Zo, dat wilde ik eigenlijk even kwijt, hah!

Liefs,
Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s