Bloggen in Bali?

on

alphabet-arts-and-crafts-blog-459688

Elke week komen er ongeveer vier nieuwe blogs online, met dank aan Lulu-May kan ik jullie wekelijks verblijden met nieuwe (vegan) receptjes, eiwitrijke snacks, trainings-updates, persoonlijke week overzichten en ga zo maar door! Maar nu, naar de andere kant van de wereld. JA! Ik neem mijn laptop mee. NEE! Ik ga daar niet elke dag achter zitten. Even op een rijtje wat ik wel ga doen.

  • รฉรฉn of twee keer per week een blog (foto verslag, hotspotjes, trainingsupdate)
  • Lulu-May blijft ook gewoon receptjes online gooien. Dit zal gewoon รฉรฉn keer per week zijn, mocht ze tijd over hebben – of als jullie het heel lief aan d’r vragen ๐Ÿ˜‰ ย – dan komen er twee.

Er zijn wel een aantal mitsen en maren. Als de internet verbinding niet zo goed is, kan ik ook niks online gooien. Als ik aan het genieten ben en even geen tijd/zin heb om te bloggen dan ga ik dat ook vooral niet doen! Maar stiekem vind ik het veel te leuk om jullie update-jes te geven dus wees niet bang ๐Ÿ˜‰

Bovendien ga ik vloggen (!) deze vakantie. Ik denk dat ze pas online komen als ik weer terug ben maar ik heb hele leuke plannen. I’ll keep you posted!ย 

Liefs,
Maartje

>> lees ook: dit moet je allemaal regelen voor je naar Bali gaat!

>> lees ook: de leukste Nederlandse travel-bloggers!

destination-direction-guidance-1146862

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s