Mijn favoriete vegan producten op dit moment!

on

Yesss, deze week heb ik een keertje een ander blogje dan normaal; geen receptje voor je ontbijt of lunch, maar meer iets persoonlijks! Het leek mij leuk om dit iets vaker te doen omdat ik het zelf ook mega leuk vind om te lezen en geïnspireerd raak door dit soort blogposts. Daarnaast ben ik vaak enthousiast over producten en wil ik ze altijd met iedereeen delen (en dan bedoel ik ook echt in de heftige vorm; want je moét moét moét dit proberen!!).

Wel wil ik er eventjes bij melden dat alle artikelen die ik in deze post noem niet gesponsord zijn; ik word er niet voor betaald, krijg niks op gestuurd of leveren geen kortingscode op. Dit is echt omdat ik de producten gewoon mega fijn vind en vaak gebruik om verschillende redenen. En zoals ik net al zei; ik probeer het jullie zeker aan te smeren, maar puur omdat ik er helemaaal weg van ben en hoop dat jullie ze een keertje gaan proberen!

Becel plantaardig

Laten we beginnen met het eerste product; deze plantaardige ‘boter’ als het ware. Ik ben er helemaal weg van en smeer het zo ongeveer overal op. Dit keer had ik de walnoten variant in huis, maar ik ben nog meer fan van de kokos variant, want jaa; ik + kokos = natuurlijke liefde op het eerste gezicht! Waar gebruik ik voor? Vooral als snack; ik smeer het op rijstewafels (het liefste de appel, kaneel variant of de maiswafels) of een geroosterd broodje, mix het door mijn havermout heen (zo’n 3 grote eetlepels) of gebruik het al vervanger voor boter in recepten!

Alpro yoghurt zonder toegevoegde suikers

Waarschijnlijk ben je dit product al vaker tegenkomen op je tijdlijn want genoeg Instagrammers maakte hier een post over. Geïnfluenced ben ik dan ook zeker, want ik moest en zou deze yoghurt proberen. Nu geef ik toe; ik ben nooit fan geweest van smaakjes in yoghurts; vond het altijd iets chemisch/nep hebben en daarnaast vond ik de enorme hoeveelheid suiker die altijd werd toegevoegd totaal overbodig en niet lekker. Toen ik de mango yoghurt dan ook aanschafte had ik er een hard hoofd in. Maar geloof het of niet, ik ben om! De mango komt echt goed naar voren en is perfect op smaak, juist het niet toevoegen van suiker, maakt dit zo echt! Waar gebruik ik het voor? Voornamelijk als tussendoortje vind ik deze yoghurt ideaal, maar het kan natuurlijk ook als ontbijtje of lunch. Daarnaast voeg ik er graag wat toe in smoothiebowls!

Vegafit Krokante Schnitzel

Waarschijnlijk zijn jullie dit product al vaker tegengekomen in mijn story’s op Instagram; de plantaardige schnitzel van Vegafit! Niet elke avond heb ik zin om helemaal uit te pakken en een drie gangen diner te maken (als het ware), soms heb ik gewoon onwijs veel zin in een AVG’tje en dan past deze schnitzel perfect bij! Wanneer je hem bakt wordt hij zoo knapperig dat het gewoon bijna niet meer geloofwaardig is; maar oh oh oh wat is dit lekker zeg!

Professor Grunschnabel ijs

Het ligt zeker niet aan het mooie weer van de afgelopen weken; ik ben al maanden fan van dit ijs! Begrijp me niet verkeerd, veel ijs is lekker maar soms ook mier en mier zoet. Maar dit ijs volstaat echt alles: de structuur (je proeft de stukje kokos), de smaak; zo puur en echt en gewoon zoo lekker. Ik weet niet hoe ik het anders moet beschrijven, maar geef mij een bak van dit ijs en je hoort mij niet meer klagen! Oh en trouwens, probeer ook zeker de frambozen variant uit; niet normaal tropisch, fris en past perfect bij dit kokos ijs!

Alberth Heijn sojayoghurt ongezoet

We sluiten af met, ik durf wel te zeggen, mijn meeste gebruikte product aller tijden. Ik lieg niet als ik je vertel dat ik standaard vijf van deze yoghurts in de koelkast heb staan en er makkelijk één per dag opgaat. Dan denk je; huu gewoon sojayoghurt, wat is daar bijzonder aan? Nou ik zal je vertellen; je hebt sojayoghurt en sojayoghurt en ik ben nu eenmaal nogal kritisch. Wat ik aan deze yoghurt zo fijn vind is dat er (wederom) geen suiker aan toegevoegd is en daardoor zo neutraal smaakt. Hierdoor kan je het letterlijk overal op toepassen. Waar gebruik ik het dan voor? Echt voor alles; gewoon als yoghurt voor mijn ontbijtje, in smoothiebowls, als dressing voor mijn salades, in baksel voor wat meer smeuïgheid en als avond snack!

Zo dit was het dan weer; mijn vijf favoriete artikelen op dit moment! Misschien blijft het nog wel even zo, misschien is het over een maand weer anders; bij mij weet je het nooit! Wanneer ik weer wat producten heb waar ik écht fan van heb, laat ik het jullie meteen weten. Ik hoop dat jullie stiekem nu een van deze producten zullen gaan proberen, stuur mij dan zeker even een dm’tje met wat je ervan vond en wees vooral hartstikke eerlijk!

Als je het receptje hebt gemaakt, vind ik dat heel leuk om te zien! Tag @bylulumay & @gezondereceptjes er dan ook zeker in of gebruik de hashtag #gezondereceptjes !

Liefs,

Lulu ♥️

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Ilse schreef:

    Heeel leuk om te lezen! Hoop dat er vaker van dit soort komen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s