Au! Mijn bovenbeen!

on

Misschien is het je wel opgevallen dat ik minder hardloop de laatste twee weken. Als je mij volgt op strava, zie je dat ik minder kilometers maak en op een lagere pace loop. Het zou kunnen liggen aan het feit dat ik op vakantie ben, dat het warm is en dat ik andere dingen aan het doen ben. Maar zo werk ik niet. Ook vakantie ren ik, vaak nog meer dan thuis eigenlijk! Dus waarom nu niet?

Ik heb een pijntje. Aan mijn rechterbovenbeen en ik heb gewoon geen idee wat het is! Aan de ene kant wil ik rust pakken zodat het kan genezen/herstellen. Aan de andere kant wil ik trainen voor mijn marathon, rondjes rennen om mijn hoofd leeg te maken en hardlopen om fit te blijven. HELP!

IMG_0856

Ik weet gewoon niet zo goed wat ik moet doen. Ik doe op dit moment heup/billen/core-training met een elastiek en als ik geen last heb met lopen probeer ik een stukje te rennen. Dat resulteerde tot nu toe in een loopje met pijn en een niet zo vrolijke Maartje.

Het lastige is gewoon dat ik hier geen fysio heb of iemand kan vragen wat het is. Mocht je dit lezen als fysio zijnde en je herkend mijn klachten dan zou het chill zijn als je een berichtje kan achterlaten, haha! Verder kijk ik het gewoon even aan en blijf ik mijn workouts doen en hoop ik met alles wat ik in mij heb dat de pijn snel verdwijnt.

Tot zo ver even een update over mijn marathon trainingen…. Ik hoop dat er snel een leukere blog online komt waarin ik kan vertellen dat de trainingen top gaan πŸ˜‰

Liefs,
Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s