Better health event 2018

Spreken voor een groep

Huh? Jij doet toch bakken? Ja. Maar toen ik werd gevraagd om een presentatie te geven over wie ik ben en wat ik doe werd ik ontzettend enthousiast! Ik vind het best spannend maar tegelijkertijd heel erg leuk om eens wat meer te vertellen over mijn denkwijze en over hoe ik het nou voor me zie. Want ik ben veel meer dan alleen maar iemand die gezonde receptjes maakt. Ik ga vertellen over mijn visie; duurzaamheid, vegetarisch eten, de balans en natuurlijk over mijn receptjes en mijn blog/instagram. En we houden het natuurlijk lekker realistisch dus ik ga jou echt niet vertellen dat je nooit meer naar een feestje mag of een biertje bij het eten met drinken.. Het gaat om het stukje BEWUST en BALANS πŸ™‚

Wat ik precies ga vertellen blijft nog een geheim, maar het overkoepelende thema zal ‘bewustzijn’ zijn. Spoiler: dit ga je lekker vinden! πŸ˜‰

fullsizeoutput_13be

Wie, wat en waar?

Op het Better Health Event in Amsterdam op 6 en 7 oktober in de RAI.

  • Het duurt 25 minuutjes, de rest van de dag ben je natuurlijk vrij om te gaan en staan waar je wilt. Er zijn nog super veel andere sprekers en leuke activiteiten waar je jezelf een hele dag kan vermaken. Ik zal zelf ook lekker overal rondsnuffelen mocht je achteraf nog vragen hebben of mij persoonlijk even willen spreken mag je me dus altijd even komen opzoeken πŸ™‚
  • Ik sta zaterdagmiddag om 13.45 in de Bloggers Lounge waar ik dus een klein half uurtje mijn verhaal kwijt mag.

Vind jij het leuk om erbij te zijn? Ik mag 100 (!) gratis kaartjes weggegeven. Dus ga nu naar deze website https://www.yourticketprovider.nl/events/23602-better-health-event/en vul de kortingscode in:

BETTER HEALTH GEZONDERECEPTJES18

De eerste 100 die een kaartje kopen krijgen dus 100% korting, er kunnen maximaal 2 kaartjes per persoon worden gekocht.

Ik ben heel benieuwd en hoop jullie allemaal even te zien natuurlijk! Wil je meer weten over het Better Health Event? Klik dan even hier om naar de website te gaan waar de andere sprekers staan en je het hele programma kan zien.

Liefs,
Maartje

fullsizeoutput_13bc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s