Zondag-pannenkoekjes dag

Het is weekend en daarom tijd voor pannenkoekjes! Heerlijk als lunch of al een lekkere snack. Je kan ze natuurlijk ook bewaren in de koelkast voor morgenochtend en de maandag starten als een beest ๐Ÿ˜‰ Ik ga ik er in elk geval nu lekker van genieten, pannenkoekjes kunnen voor mij ALTIJD, hah!

Ingrediรซntenย 

  • 2 eieren
  • 1 banaan
  • 1 scoop eiwitpoeder
  • 1 el stevia
  • optioneel: 1 el pindakaas of 1 el honing
  • kokosolie om in te bakken

Bereiding: doe alleย ingrediรซnten in de blender en mix tot een glad beslag. Verwarm 1 tl kokosolie in de pan en gebruik een grote lepel om 4 of 5 kleine rondjes beslag in de pan te leggen. De pannenkoekjes zijn best klein, maar daardoor kan je er wel lekker veel maken! Je kan natuurlijk zelfย kiezen hoe groot je ze maakt, maar je kan ze niet te dun maken omdat het dan breekt. Zelf een beetje uitvogelen dus! Bak elke kan ongeveer 3 รก 4 minuten tot ze goudbruin zijn. Als alle pannenkoekjes klaar zijn kan je ze toppen met yoghurt, agave siroop/honing en superfoods.

Heb jij dit receptje gemaakt, deel hem dan met mij via @gezondereceptjes en #gezondereceptjes !

Liefs,
Maartje

ร‰รฉn reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s