Maartje, hoe gaat het nou met de marathon-trainingen?

Zoals jullie misschien weten, en misschien niet, heb ik de afgelopen twee weken niet kunnen hardlopen vanwege een ontstoken blaar. Even in het kort; ik had een huidinfectie en een blaar en dat is toen besmet geraakt. Antibiotica erin en een zalfje erop. En rust. Tot het korstje er vanaf valt. Nou dat was dus gisteravond, eindelijk!

Maar dat betekend dat ik, nu nog 5 (!) weken tot de marathon, niet heb kunnen trainen. Althans, niet kunnen hardlopen. Op dit moment ben ik gewoonweg niet fit genoeg voor het lopen van de marathon en daarom heb ik besloten om hem niet te gaan lopen. De kans op blessures en het niet uitlopen is te groot en daar doe ik mezelf dus absoluut geen plezier mee. Ja ik baal als een stekker, want ik had me er echt op verheugd, maar aan de andere kant geeft het me zoveel rust. Ik ga zeker nog ooit een marathon rennen, en dat zal niet dit jaar zijn maar volgend jaar zeker wel! Met een goede voorbereiding van minstens drie maanden zodat ik goed voorbereid op pad kan gaan en met een goed zelfverzekerd gevoel aan de start sta.

cosmetics;Clinique;CliniqueFit;Beijenkorf;MooiPR;

En nu? Het hardlopen ga ik weer opbouwen, na twee weken niet rennen merk ik gewoon dat ik er weer even in moet komen. drie รก vier keer per week een rondje rennen hoop ik er weer lekker in te krijgen en gewoon genieten! In Eindhoven op 14 oktober wil ik voor de halve marathon gaan, geen eindtijd, geen druk. Gewoon lekker gaan hardlopen zoals ik dat voor de vakantie ook altijd deed. Ook staat er op 30 september nog een halve marathon gepland (dat stond in mijn trainingsschema namelijk), als ik de komende paar weken lekker kan trainen zonder problemen ga ik die gewoon rennen. Mocht het niet zo makkelijk gaan, dan sla ik die natuurlijk over. Op dit moment zit ik alleen maar bomvol adrenaline en zie ik wel waar het allemaal eindigt.

Liefs,
Maartje

NancysFotografie-Maartje-8924

 

ร‰รฉn reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s