Het ontbijtje van… JAPKE

Elke week deel ik het favoriete ontbijtje van een hele toffe chick (of boy) die ik met veel liefde volg op instagram. Vandaag is het de beurt aan Japke, ze heeft een instagram pagina waar ze haar passie voor het hardlopen en wielrennen deelt. Elke dag verschijnt er een vrolijke en sportieve selfie op haar timeline. Ook heeft ze een website waar ze alles deelt; van reisverslagen en foto’s van haar vakantie tot een raceverslag of tips over alles wat met wielrennen en hardlopen te maken heeft.

Hi! Ik ben Japke Janneke en ik ben afgestudeerd als orthopedagoog. Momenteel is mijn blog mijn fulltime baan geworden. Ik deel al mijn hardloop- en fietsavonturen. Mijn grote droom is om alle zes Major Marathons te lopen. Ik heb er al drie gelopen en op 7 oktober loop ik de vierde in Chicago!

IMG_9436.JPG

Hoe ziet jouw ochtend er in het kort uit?

Mijn ochtend is altijd heel rustig en relaxt. Omdat ik nu zelfstandig ondernemer ben, heb ik vaak ruim de tijd om op te starten. Ik hoef sowieso nooit een wekker te zetten, want ik ben altijd tussen 7:00 en 7:30 wakker. Dat vind ik wel lekker! Meestal ga ik meteen ontbijten en daarna begin ik met het schrijven van een blog. Verder ga ik het liefst meteen hardlopen in de ochtend. Dan ben ik de rest van de dag productiever.

Welk essentieel onderdeel mag niet missen in jouw ontbijtje?

Fruit! Ik ben echt dol op fruit. Ik zorg er dan ook altijd voor dat ik iets daarvan in huis is, want anders is mijn ontbijtje niet helemaal af en geslaagd.

IMG_5278.JPG

Wat is jouw favoriete quote om de ochtend door te komen?

Eat diamonds for breakfast and shine all day!

Wat is je favoriete ontbijtje?

Ik ben niet zo’n keukenprinses en mijn ontbijtjes zijn dus meestal een beetje standaard. Vaak eet ik rijstwafels met beleg, zoals Nutella, appelstroop, speculoos, hummus of oude kaas. Soms maak ik een ontbijtje met yoghurt of kwark, fruit en granola. Daarbij drink ik altijd koffie.


Bedankt voor het delen Japke! Vergeet haar niet te volgen op instagram @JAPKEJANNEKE.NL

Liefs,
Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s