Health/foodblogger zijn én studeren, kan dat?

Het wordt mij nog steeds vaak gevraagd: doe jij iets naast ‘gezonde receptjes’. Dat verbaast mij eigenlijk wel, ik ben net 20 en ik heb het studentenleven net ontdekt. Voor geen goud zou ik dat nu opgeven om mij volledig op mijn bedrijf te gaan richten.

Maar wat doe je dan? Ik studeer Fysiotherapie in Eindhoven en mijn bijbaantje (zoals elke student een bijbaantje heeft) is instagram/bloggen. Ik kom hier zeker nog niet van rond (de rest financiert Ome Duo), daar steek ik veel te weinig tijd in.

‘Instagrammen’ is tegenwoordig super populair en iedereen wilt of doet het. Maar het is niet zo makkelijk als dat het allemaal lijkt. Blogs schrijven, foto’s maken en content creëren is een hele klus en dan ook nog eens hopen dat het wel aanslaat/leuk genoeg is dat er daadwerkelijk mensen zijn die het lezen en niet al je werk voor niks is geweest. Het is leuk! Daarom ben ik er ook ooit mee begonnen, maar het is zeker geen vetpot en ik wil er dus ook niet mijn volledige tijd mee bezig zijn.

Ik ben student, en een best wel fanatieke ook, aan de paramedische hogeschool in Eindhoven. De studievereniging Corpus is mijn tweede dagbesteding naast het bloggen. Ik ben dit jaar Commissaris Externe Zaken en regel dus alles wat met social media (oeps, toch verslaafd 😉 ), sponsoren en andere externen te maken heeft. Wij zijn dit jaar aan het focussen op het groeien van de vereniging en zeker in het begin gaat hier dus kei veel tijd in zitten!

Dan hebben we nog mijn derde en laatste dagbesteding: studeren. Want naast het bier drinken en katers oplossen met gezonde ontbijtjes moet ik ook gewoon alle anatomie, fysiologie en andere fysiotherapeutische zaken kennen en kunnen.

Ik heb laatst besloten dat mijn dagen maar uit 84 uur moeten gaan bestaan, hah!

Ik denk dat er over dit onderwerp misschien nog best veel vragen zijn vanuit jullie. Laat het vooral weten hoe jullie over ‘gezond eten’ en ‘studeren’ denken. Als er veel vragen zijn kan ik wel een Q&A hierover uitschrijven. Laat het even in mijn story op instagram weten of laat een reactie onder dit bericht achter.

Hoe combineer jij het gezonde leven in jouw dagelijks leven? Of is dit allemaal hetzelfde bij jou?

Liefs,
Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s