Sporten met make-up?

Eigenlijk ben ik helemaal niet iemand die graag make-up draagt, ik vergeet het ’s ochtends of ik heb er gewoonweg geen zin in. Toch heb ik de laatste tijd steeds vaker make-up op. Waarom? Voor een foto op instagram! En terwijl ik dit typ schaam ik me best wel een beetje.

Het ziet er toch net even wat frisser, opener en mooier uit met een laagje mascara. En dus ben ik dit jaar overgegaan van: geen make-up naar ‘heavy’ πŸ˜‰ mascara en eye-liner. OkΓ©, maar met sporten dan?

Sporten met make-up op is slecht voor je huid. Maar dan gaat het eigenlijk over foundation, en dat gebruik ik niet. Het sporten zorgt ervoor dat je poriΓ«n open gaan (dit maakt het ook mogelijk dat jij je warmte kwijt kan in een vorm van zweet, best functioneel tijdens een pittige training!). Op het moment dat jij dus een laag foundation draagt dan kan je wel raden dat dat niet zorgt voor een mooie gladde huid πŸ˜‹.

Maar mascara & eye-liner? Daar is niks over gezegd. Alleen dat je misschien water-proof moet gebruiken zodat je er na je training niet als een pandaatje bij loopt. 

Maar om even terug te komen op wat ik aan het begin schreef. Ik vind sporten met make-up eigenlijk niet kunnen; dan ben je meer voor de mooi aan het lopen dan dat je echt aan het trainen bent, denk ik altijd. Maaar als ik een selfie maak na mijn rondje dan kan ik er natuurlijk ook niet bijlopen met wallen en kleine oogjes.

Hoe sta jij hierin? Sport jij met make-up op? Of gebruik je dat eigenlijk nooit?

Liefs,

Maartje

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. dionhondeveld schreef:

  Ik vind je eigenlijk mooier zonder make-up!

  Like

 2. Tamara schreef:

  Ik draag eigenlijk altijd wel concealer, vanwege mijn acnΓ© durf ik echt niet zonder naar buiten of naar de sportschool.

  Like

 3. Marieke schreef:

  Ligt aan het tijdstip! Als ik vroeg in de ochtend ga draag ik geen make-up en als ik later in de middag of avond ga haal ik het er pas met douchen af, maar voor de foto doe ik geen make-up op hoor!! Xx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s