Van een droom, naar een mislukking, naar een tweede poging

Het zat al lang in mijn hoofd, ik had nog geen datum of tijd of รผberhaupt een planning maar het moest en zou er van komen. Met nieuwjaar zei mama tegen mij; we gaan het gewoon samen proberen Maart. Wij gaan trainen voor een hele marathon!

Afgelopen najaar deed ik een poging, ik had me ingeschreven voor de marathon van Eindhoven. Ik kwam terug uit Bali, kreeg een op maat gemaakt trainingsschema. Raakte geblesseerd. Ik baalde enorm! Ik wilde zo graag een hele marathon rennen en ik had me er mentaal op voorbereid, maar fysiek was ik gewoon niet getraind genoeg dus besloot ik een halve te lopen.

>> lees hier het hele verhaal van mijn poging voor de marathon

Maar het idee om er toch een te gaan lopen bleef knagen. Maar dan wil ik het wel รฉcht goed doen. Op tijd beginnen met trainen en op alle valkuilen voorbereiden (ook al denk ik dat dat nooit helemaal mogelijk is hoor). 12 mei 2019 sta ik als alles goed verloopt in het start vak van de Marathon van Utrecht! Spannend! Dat betekend dat ik vorige week ben begonnen met mijn 72 trainingen. 18 weken, 4 trainingen per week en giga veel kilometers. Tot nu toe gaan de trainingen goed!

Ik deel mijn trainingen in mijn story’s op instagram, dan kan je precies zien bij welke training ik ben (bijvoorbeeld; training 5 van de 72).

Ik ga natuurlijk nog veel meer updates geven, want ik vind het veel te leuk om jullie op de hoogte te houden!

Fingers crossed en gewoon lekker gaan trainen dan zien we wel hoe deze tweede poging gaat!

Liefs,

Maartje

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. ennognekilometer schreef:

  Vรฉรฉl succes ermee. Net je blog en insta ontdekt. Ik blijf je volgen! Groetjes, Inge.

  Like

  1. Maartje Bregman schreef:

   Wat lief! Dankjewel !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s