Win! Een kazidomi pakket

In samenwerking met Kazidomi mag ik een zelf samengesteld pakket weggeven. Kazidomi is een webwinkel waar ze gezonde, duurzame en biologische voeding betaalbaar maken. De producten die in het pakket zitten zijn uitgekozen met een bepaalde reden en een achterliggende gedachte die ik later in deze blog kort zal toelichten.

Wat kan je winnen?

De winnaar wint een lidmaatschap bij Kazidomi t.w.v. 100 euro! En natuurlijk mijn eigen samengestelde pakket t.w.v. ongeveer 30 euro. Het lidmaatschap houdt in dat je op de website https://www.kazidomi.com/nl/ gezonde, duurzame en biologische producten kan kopen met 20-30% korting. Dat maakt gezond eten opeens een stuk betaalbaarder en dus leuker! Het pakket dat ik heb samengesteld bestaat uit de volgende producten:

  • Terrasana – White Almond Butter 250g
  • Kazidomi – Organic Rice Flakes 500g
  • Kazidomi – Organic Rice Crispies 200g
  • Avril – Black Organic Mascara
  • Avril – two-phase eye makeup remover 150ml Organic

Ik heb gekozen voor producten waarmee jij jouw ontbijtje naar een hoger level kan tillen, gezonde producten die het net even wat lekkerder en luxer maken. Ver heb ik gekozen voor de make-up en remover; gezond van de binnenkant en mooi van de buitenkant! De mascara is vegan en dierproefvrij, de make-up remover is organisch en niet vet waardoor het ook voor mensen met lenzen of gevoelige ogen een goed bruikbaar product is.

De witte-amandelpasta is een persoonlijk favorietje; lekker door de havermout, de yoghurt of op een plak zelfgebakken bananenbrood. De riceflakes zijn lekker als basis van een bananebrood of bijvoorbeeld sportrepen (hier komt binnenkort nog een receptje mee online!). De Rice crispies geven een lekkere bite aan je ontbijtje of toetje! Je kan het gebruiken als een soort muesli, maar dan super gezond!

Zo doe je mee met de winactie:

1. Volg @gezondereceptjes & @kazidomi_nl

2. Like deze instagram post (URL: https://www.instagram.com/p/Bs-d17TFi9a/)

3. En reageer onder diezelfde instagrampost waarom jij dit super-toffe-winteroverlevingspakket graag wilt winnen en tag 2 foodies!

De winnaar wordt woensdag 30 januari random gekozen. Ik zal diegene zelf een persoonlijk berichtje sturen.

Liefs,

Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s