Messy chocolate chip cookie pancakes

Oh my gosh… DEZE PANNENKOEKJES WAREN ZO LEKKER! Ik stond vanochtend in mijn keukenkastjes te kijken en besloot met alle ingrediรซnten die ik niet vaak gebruik een receptje te maken. Die moeten ook op toch! ๐Ÿ˜‰ Ik scrollde door instagram en zag bij @bylulumay heerlijke chocolade pannenkoekjes voorbij komen, dat wil ik ook !

Dus met mijn handen vol ingrediรซnten liep ik naar de keuken om chocoalde pannenkoekjes in elkaar te flansen. Zo zie je maar, instagram kan echt een inspiratie bron zijn! Zo leuk ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ.

Ingrediรซnten

Toppings: muesli, gepofte teff, pindakaas, amandelpasta en protein cookies.

Bereiding: doe alle ingrediรซnten in de blende en mix tot een glad geheel. Verwarm de kokosolie in een pan en schep vervolgens met een lepel het beslag in een pan. Elke pannenkoek bestaat uit ongeveer 1-2 el beslag, het zijn dus redelijk kleine pannenkoekjes! Draai ze om wanneer de bovenkant belletjes begint te blazen en leg ze vervolgens als ze klaar zijn – allebei de kanten ongeveer 3 min – op een bord. Top met toppings naar keuze!

Eetsmakelijk! Heb jij dit receptje gemaakt? Deel hem dan met #gezondereceptjes of tag mij @gezondereceptjes, vind ik leuk! ๐Ÿ˜Š

Liefs,

Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s