Ik ren tegen kanker op 12 mei

De marathon, nog een ruime maand en dan sta ik in Utrecht aan de start. Ik vind het mega spannend en tegelijkertijd heb ik er super veel zin in! Ik daag mijzelf uit, buiten mijn comfort zone en iets doen waarvan ik nooit dacht dat ik het zou kunnen. Maar ik ren niet alleen in Mei, ik ren met het KWF tegen kanker. En jij kan ook een steentje bijdragen.

>> doneren kan hier <<

Terwijl ik 42.195 meter ga rennen haal ik geld op voor het KWF. Ik heb zelf €21 gedoneerd, voor elke gelopen kilometer 50 cent! Het hoeven geen grote bedragen te zijn, met elke euro ben ik, en met mij vele anderen, jou al super dankbaar.

>> Doneren kan hier <<

Het geld is nodig voor onderzoek en het voorzien van medicatie. Hieronder een aantal stukjes tekst van het KWF site waar het gedoneerde geld naar toe gaat.

Oncode Institute is een samenwerking tussen toponderzoekers van verschillende instituten om zo efficiΓ«nt mogelijk kennis op te doen en met elkaar te delen. Hierdoor kan de ontwikkeling van nieuwe behandelingen versnellen zodat patiΓ«nten daar sneller van kunnen profiteren. KWF is de aanjager en de grootste financier van Oncode Institute

>> doneren kan hier <<

Kankergeneesmiddelen moeten voor iedereen beschikbaar zijn, ongeacht de prijs. Het aantal nieuwe kankerpatiΓ«nten stijgt en er komen steeds meer nieuwe medicijnen. We willen voorkomen dat innovatieve geneesmiddelen niet kunnen worden voorgeschreven, omdat er niet genoeg geld is.

>> doneren kan hier <<

Ik ga nog even een paar weken knallen om op 12 mei die marathon uit te lopen! Met in mijn hoofd iedereen voor wie ik ren, elke stap een stukje verder.

Liefs,

Maartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s